• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2015

16:19

Ovako je Srbiija dočekala 2015. (FOTO)

Zanimljivosti

Ovako je Srbiija dočekala 2015. (FOTO)

Podeli vest

Novogodišnje slavlje u svim većim gradova Srbije proteklo bez večih incidenata,

Iako je temperatura za novogodišnju noć bila desetak stepeni ispod nule, to nije sprečilo Beograđane i turiste koji su došli iz raznih krajeva zemlje i inostranstva da novu 2015. godinu dočekaju na tri gradska trga u Beogradu. Najviše posetilaca bilo je ispred Doma Narodne skupštine gde su pevali i Nikola Rokvić, Emina Jahović i Vlado Georgiev.

Veselo je bilo i u drugom gradovima. Pogledajte galeriju:

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija