• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2015

11:42

(VIDEO 18+) LIZANJE ZA DESETKU! Evo šta rade studenti u Americi!

Zanimljivosti

(VIDEO 18+) LIZANJE ZA DESETKU! Evo šta rade studenti u Americi!

Podeli vest

Društvenim mrežama se proširio snimak studenata koji imaju oralni seks na Univerzitetu u Indijani

Fakultet je zbog spornog snimka pokrenuo istragu i suspendovao bratstvo “Alfa Tau Omega” – organizatore žurke na kojoj je snimak zabeležen.

Na snimku se vidi kako jedan od studenata pruža oralni seks devojci pred brojnom publikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

(VIDEO 18+) UZELA STVAR U SVOJE RUKE! Masturbirala nasred plaže!

(VIDEO 18+) OVAJ SEKS ni on ni ona neće nikad zaboraviti!

(VIDEO 18+) SEKS U AVIONU! Ovo je genijalan način!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Satanizam - kao obožavanje nečastivog, po svaku cenu, pred PUBLIKOM koja nesvesno predaje svoju dušu Đavolu, u ispraznoj formi golog seksa koji samo imitira ljubavni odnos, a u stvari služi Sotoni za otimanje duše koja više ne može da nađe pravi put - i svoj mir...! A pravi put je - ljubav.. I to čista i nepatvorena, u Hristu..! Samo lubav u Hristu očuvaće Vam dušu i karakter - da poštujete sebe i partnera kao voljeno biće, a ne objekat za zadovoljenje sotonističkih seksualnih poriva - za koje je uvek potrebna i publika...!? Jer Đavo tako regrutuje - svoje "vojnike" i uništava ih zauvek...!? Ne dozvolite - da podlegnete iskušenju ! Ne prodavajte dušu Đavolu...!!

Student prava

pre 8 godina

Satanistička sekta i klasično iživljavanje niskih strasti otuđene američke, izgubljene u svemiru - mladeži.... bez idejne doktrine i bez hrišćanske brige za čoveka i smisao bitisanja na planeti zemlji....Lažna ljubav, lažni odnosi i hedonizam - čemu je apsolutno sve podređeno....sinovi i kćeri bogatih iz više klase, sajentolozi i krimosi, udruženi zajedničkom đavolskom energijom..kojoj se prepuštaju uz obaveznu drogu - koja obezbeđuje lažan osećaj sigurnosti bez straha od Božijeg suda, koji će doći.kad-tad, ....ali ove duše će već biti izgubljene, za spoznaju ljubavi....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija