• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

21.03.2016

17:48

(HOT FOTO) NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Njen dekolte ostavlja bez daha!

Zanimljivosti

(HOT FOTO) NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Njen dekolte ostavlja bez daha!

Podeli vest

Iza plastičnih operacija se definitivno krije nesigurnost, možda i neka veća trauma, a sve sa ciljem upečatljivijeg utiska kod jačeg pola. I dok se neke žene zadrže samo na uvećavanju usana i grudi, neke se otrgnu kontroli

Alerija Avendanjo iz Venecuele je odličan primer nekoga ko je preterao pri remontu svog izgleda. Prvu plastičnu operaciju je imala sa 19 godina, a do sada ih je uradila više od 20.

 

A photo posted by Aleira Avendaño (@tusexy_aleira) on Mar 20, 2016 at 11:44pm PDT

 

A photo posted by Aleira Avendaño (@tusexy_aleira) on Mar 4, 2016 at 5:16pm PST

Ne postoji deo na njenom telu koji nije operisala. Grudi, usta, zadnjicu, podigla je čelo, vadila rebra, pa čak je i sve i jedan zdrav zub zamenila novim. Iako su je lekari upozorili na moguće zdravstvene komplikacije, ona, kako kaže, ne pridaje tome mnogo značaja.

 

A photo posted by Aleira Avendaño (@tusexy_aleira) on Mar 16, 2016 at 12:58pm PDT

 

A photo posted by Aleira Avendaño (@tusexy_aleira) on Mar 14, 2016 at 12:06pm PDT

Činjenica je da je poslednjih godina došlo do ogromne promene u sistemu vrednosti. Plastične devojke postaju popularne preko noći, a posao koji se svodi na golotinju i na ko zna šta još, im donosi mnogo novca, dok sa druge strane fakultetski obrazovani ljudi ni ne mogu da se zaposle. Prirodna lepota je ostala na ceni u krugovima normalnih, emancipovanih ljudi, kojih je sve manje i manje u javnosti. 

 

A photo posted by Aleira Avendaño (@tusexy_aleira) on Mar 15, 2016 at 2:58pm PDT

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija