• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

13.06.2016

22:47

(VIDEO) MORSKI ŠAPTAČ! Stavio je ruku ajkuli u čeljusti, ali ga ona nije ujela!

Zanimljivosti

(VIDEO) MORSKI ŠAPTAČ! Stavio je ruku ajkuli u čeljusti, ali ga ona nije ujela!

Podeli vest

Rikardo Strula Avogadri (49) već tri decenije radi kao šaptač ajkulama, što znači da je on većinu svog radnog veka proveo sa ovim opasnim životinjama lice u lice! Mnogi smatraju da je njegov poziv preterano opasan, te da je veliki rizik da ga jednom te životinje i ubiju

Ovaj vešti ronilac kaže da sa ajkulama "komunicira" putem hipnotisanja, međutim, često se dešava da ga one ne razumeju, pa stvari krenu po zlu.

Tako je Rikardo jednom prilikom morao da pusti ajkulu da ga ujede, odnosno, da mu zaključa čeljusti oko ruke, a zahvaljujući svom profesionalizmu i iskustvu, on je iz ovog "duela" izašao nepovređen.

(VIDEO) ŽENA HRABROST: Seksi manekenka letela nad vulkanskim grotlom!

Jedan takav susret sa ajkulom je zabeležio fotograf Troi Iloski.

Pogledajte video:

(VIDEO) UŽAS IZ DUBINE MORA: Ovo su najneverovatniji napadi ajkula na ljude!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija