• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.07.2016

11:17

(VIDEO) POMAMILA SE! Divlja svinja uletela među kupače i napravila haos na plaži u Poljskoj!

Zanimljivosti

(VIDEO) POMAMILA SE! Divlja svinja uletela među kupače i napravila haos na plaži u Poljskoj!

Podeli vest

Običaj Poljaka da se na plaži ograde paravanima umalo nije doveo do tragedije pošto se tražeći izlaz ka šumi na plaži u mestu Karva na Baltičkom moru u nedelju uspaničila jedna divlja svinja, napravila haos i povredila lakše nekoliko turista dok na sreću nije našla put ka šumi

Divlju svinju koja je očigledno zalutala na plažu iz obližnje šume kupači su primetili tek kako izlazi iz mora, medjutim lavirint paravana zbunio je, kao i vriska dece i žena i muškarci koji su pokušali da je oteraju sa plaže.

Uspaničena divlja svinja nekoliko ljudi je oborila, nekoliko lakše povredila, medjutim na kraju je našla izlaz i nestala u šumi a turisti su snimak postavili na Youtubei razaslali poljskim medijima.

 - Kada smo stigli divlje svinje više nije bilo. Ne znamo odakle se pojavila jer je sa te strane teren ogradjen. Ovo je prvi put da se tako nšeto desilo -  kazao je poljskoj televiziji TVN24 portparol gradskih vlasti Gžegož Žaček.

DIVLJA SVINJA "PLAVE KRVI"! Pogledajte šta su rančeri ulovili u Kaliforniji!

(FOTO) ČUDO U NEMAČKOJ Stado krava "usvojilo" divlju svinju!

Divlje svinje nisu neuobičajena pojava na plažama Baltičkog mora ni po parkovim u gradovima širom Poljske i obično ti susreti prolaze miroljubivo jer su svinje već navikle na ljude. 

Prošlog meseca su u Švinoujšću na severozapadu Poljske rano ujutru meštani su čak zvali Vatrogasnu stražu da oslobodi tri divlja prasenceta koja su se u igri odvojila od krda, zalutala u pesak na ogradjeno dečije igralište a kada nisu umela da nadju izlaz zaglavila su se u drvenoj ogradi.

Spasilačka akcija uspela je pod budnim nadzorom ostatka krda koje je oslobodjene prasiće
radije tog dana odvelo sa gradskih ulica u šumarak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija