• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

19.07.2016

10:15

(VIDEO) MISTERIJA! Istraživač pronašao NLO I PIRAMIDE u Tihom okeanu?

Zanimljivosti

(VIDEO) MISTERIJA! Istraživač pronašao NLO I PIRAMIDE u Tihom okeanu?

Podeli vest

Argentinski istraživač Marselo Irazusta, koji se specijalizovao za vanzemaljske oblike života, tvrdi da je u Tihom okeanu, u blizini obale Meksika pronašao NLO

Irazusta, koji tvrdi da je otkrio nekoliko NLO-a, "pronašao" je najnoviji neidentifikovani leteći objekat pomoću programa "Google Earth".

Na snimku koji je objavljen na "Jutjubu", objekat je, navodno, dug 5,5 kilometara i po obliku podseća na avion.

Objekat je zapravo "NLO pod vodom", rekao je Irazusta, iako drugi stručnjaci nisu tako sigurni da se na fotografiji nalazi leteći objekat.

Kolega istraživač Skot Vering, koji je napisao nekoliko knjiga o toj temi, navodi za argentinsku novinsku agenciju "Telam" da na fotografiji vidi piramidu.

 - To je savršeno oblikovana piramida -  tvrdi Vering.

Istražilac iz Tajvana smatra da se radi o "najvećoj ikada viđenoj piramidi" i da je impresivna, zbog čega je siguran da su je kreirala bića sa druge planete.

NASA: Bliži smo Suncu nego ikad pre!

 - Samo bi vanzemaljci bili u stanju da naprave tako nešto - tvrdi ovaj istraživač.

Vering je priznao da postoji izvesna doza neizvesnosti o vanzemaljskom poreklu ovog objekta, ali se složio da je ovo Irazustino otkriće interesantno.

 - Čak i ako to nije srušeni NLO ili neki objekat koji su koristili vanzemaljci, govorimo o velikom otkriću -  rekao je Vering.

VELIKA BRITANIJA "GORI"! Ostrvo je ovih dana toplije od pojedinih delova Sahare!

Videosnimak "piramide" imao je na "Jutjubu" veliki broj pregleda, a osim teorije o NLO-u, pojavile su se i brojne druge teorije o njegovom poreklu.

Agencija "Telam" je objavila da pojedinci smatraju da su u pitanju ostaci mitskog ostrva Atlantida, koju je opisao drevni filozof Platon, a drugi opet tvrde da su ga sagradile civilizacije Maja ili Asteka.

Marselo Irazusta je veteran-istraživač, koji je početkom godine objavio video-snimak na kome se, navodno, vide baze vanzemaljaca na Mesecu i Marsu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija