• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

07.11.2016

22:48

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG ČLANA ILUMINATA: Pripremili su skloništa za nuklearni rat, HAARP je oružje u njihovim rukama!

Zanimljivosti

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG ČLANA ILUMINATA: Pripremili su skloništa za nuklearni rat, HAARP je oružje u njihovim rukama!

Podeli vest

U javnosti se pojavila objava navodnog bivšeg člana tajnog društva iluminata koji je u njemu proveo 47 godina života i o tome odlučio da progovori

Njegova priča započela je 1964. godine tokom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i uticajniji, a s prijateljima je započeo saradnju s brokerima.

- Jedno veče prišla su mi dva muškarca u crnim odelima, pozvali su me da odem s njima u podrum kuće koja se nalazila blizu mog studentskog doma. Tada su me pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovek kojeg sam ikada video, pa je seo s nama za sto. Ne morate mi verovati, ali vreme je da se sazna istina - napisao je na blogu..

On je jedan je od sedam osoba u istoriji iluminata koji su pristupili tzv.  ritualu odlaska.

Public

Bunkeri u slučaju katastrofe

U SAD-u, kako tvrdi bivši član iluminata, postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u celom svetu.

Svi bunkeri kontrolisani su i održavani od iluminata. Najveći bunker smešten je u Sao Paolu, Brazilu i može primiti 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovde bi sebi osiguralo smeštaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe.

- Ne znam tačan broj, ali od 439 bunkera u sveta, njih 275 izgrađeno je isključivo u svrhu skloništa. Odsedao sam u jednom od bunkera u Kini tokom devedesetih. Vrlo su luksuzni, kao da odsedate u hotelu od 5 zvezdica – opisuje skrivene lokacije.

Public

U bunkerima se čuva droga - velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Deo bunkera služi i kao krematorijum kako bi palili svoje žrtve.

Tvrdi da se Haarp nalazi u podvodnom bunkeru u Tihom okeanu, i da može da izazove bilo koju prirodnu katastrofu koju iluminati žele da izazovu. Bivši član tajnog društva uveren je da je ovaj proizvod izazvao uragan Katrina.

- HAARP je korišćen za skretanje pozornosti. Dok je područje bilo u haosu, pažnja je usmerena drugde, a inženjeri su slani da se pripreme za izlivanje nafte u zaliv. HAARP kontroliše više država kolektivno, i budite sigurni, ako bude potrebe za prirodnom katastrofom, oni će je izazvati – kazao je.

Public

Struktura vlasti u svetu

Iluminati su strukturirani tako da postoji jedan do tri glavne vođe u većim regijama sveta. Veruje da je u severnoj Americi glavni vođa Voren Bafet, zatim sledi Ben Bernanke i Lojd Blankfein, izvršni direktor svetske banke Goldman Saks. Drugi "igrači" su Aleks Džons, Bil Klinton, Ram Emanuel, Barak Obama i Timoti Gajtner.

U Evropi, prema njegovim rečima, Nikola Sarkozi kontroliše većinu operacija u Evropi i Africi. Bliski istok kontroliše Benjamin Netanijhu, ali ne u velikim razmerima. Izrael služi kao marionetska država koja poslušno prati naredbe iluminata.

Public

Aziju kontroliše Vladimir Putin, a Kina je pristala da da deo moći iluminatima. Sarađuju, ali nedovoljno da se potpuno uključe.

Bivši član iluminata dotaknuo se i tema vakcinacija planira da širi više informacija kako bi upozorio javnost da tajna društva zaista postoje i da uopšte nisu toliko bezopasna.

On je takođe pričao i o toma kako su Rusi prvi sleteli na Mesec, ali se to navodno krije od javnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 7 godina

A, kada se probudio krevet mokar. Nisu ni pelene ono sto su bile.

Dejvid

pre 7 godina

Vas idol i miljenik Putin je jevrej. Otac mu vuce korene porodice Epstein a mati je javno poznato, u Gruziji rodjena jevrejka porodice Shlomov/ Shalomova. Putinov mentor je Henry Kissiger, a drugi Rabi Berel Lazar. Pogledajte ga, mali i klempav ko netanjahu, samo mu njuska kraca a ruke krvave. Objavite ako imate muda, jer sve mi komentare brisete

Gvozden

pre 7 godina

U jedno sam siguran. Nije budala neko ko ne zna da cita vec je budala onaj koji misli da je istina sve ono sto procita.

Feniks1

pre 7 godina

Ja sam vam to mogao reci bar desetak godina ranije , i jos mnogo vise , sa linkovima . Sramota za Srbiju da imaju teoreticare zavjera i ljude koji sve znaju a stranac im govori tajne . Aleks Jones upravo place uzivo , ima direktan prijenos od 51 sata izbora u Americi na yt . Upisite Alex Jones i kliknite na live .

beli

pre 7 godina

On je takođe pričao i o toma kako su Rusi prvi sleteli na Mesec, ali se to navodno krije od javnosti.Aj' sto lazete al sto na boga ne mislite?

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija