• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Oslobođenje

24.05.2017

16:25

(ŠOKANTAN VIDEO) MA MARŠ, FUJ! Evo na koga se Tito razdrao, pa onda ZABRANIO OVAJ SNIMAK!

Zanimljivosti

(ŠOKANTAN VIDEO) MA MARŠ, FUJ! Evo na koga se Tito razdrao, pa onda ZABRANIO OVAJ SNIMAK!

Podeli vest

Titov govor koji je najpre bio zabranjen, a potom i zaboravljen, ponovo je ugledao svetlost dana i privlači pažnju javnosti

Nisu samo kontroverzne maršalove izjave već i to što Tito praktično nije mogao da dođe do reči od svojih pudlica koje su bez prestanka lajale dok ih je on bezuspešno smirivao.

Sve je snimljeno 3. aprila 1975. godine kada se Tito obraćao javnosti, ali skoro ništa nije moglo da se čuje jer se morao boriti sa svojim pudlicama, koje su konstantno lajale.

Međutim, nije ovo jedini razlog zbog kojeg je Tito stavio embargo na snimak. 

Naime, on je smatrao kako njegov govor nije baš dobro odmeren, te je tražio da se deo sa Italijom izbriše, što se i može čuti u poslednjim sekundama snimka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 6 godina

Kome je to sada bitno šta je TITO zabranijo 1975 i kako su kučići lajali dok on priča. On je bio PREDSJEDNIK I PRAVI VODITELJ I TADA JE BIO MIR I LIJEP ŽIVOT. Kralo se je i tada ali ni blizu kao sada. Razlika u plati nikada nije bila prevelika od naj manje do naj veće plate. MA JUGA JE BILA DRŽAVA KOJA JE BILA PRIZNATA U CIJELOM SVIJETU.

Bane

pre 6 godina

Ne trebalo bi sve objavljivati i sve reci tako da nas kara ko god stigne.100 puta je bolje vodio zemlju nego bilo ko danas od ovih nasih kauboja iz svih bivsih yu-republika.TITO JE BIO CAR!!!

Vuksan

pre 6 godina

Ma Tito je bio više od cara. Njegovu vladavinu karakteriše princip "Dok sam ja živ mora da bude dobro(!), a posle mene potop". Ovo iza njega što se dešava je njegovo remek delo uključujući i taj famozni Ustav SFRJ iz 1974. Ali to ne moraju svi da vide i da razumeju.

Svasta

pre 6 godina

Pa problem i jeste u tome što je bio "car"! Nema careva u socijalizmu!

Sasa

pre 6 godina

Tito je bio car,zato smo mi sad svi dvorske lude.Tito je bio djavolji šegrt,zlikovac i krvopija srpske krvi.

Mile

pre 6 godina

Zato ga Srbi i vole, vidiš da mnogi Srbi još ne znaju ko je bio Jozo i šta je sve uradio Srbima.

grkavac

pre 6 godina

sasa nas bese 14 cirka milona srba a on sam zar ne?sto ga nismo skinuli jer srbi subili vecina kako u jna tako i u miliciji.zasto se cutalo ako je bio krvopija srbskog naroda????

Bane

pre 6 godina

Nama Srbima ni nasi kraljevi i vladari nisu valjali i vecinu njih smo pobili,,pa sto bi nam i jedan Tito bio dobar

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija