• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

04.06.2017

13:11

(VIDEO) SJAJNO! Ovaj video je pogledalo 72 MILIONA ljudi, poruka koju ŠALJE pogađa pravo U SRCE!

Zanimljivosti

(VIDEO) SJAJNO! Ovaj video je pogledalo 72 MILIONA ljudi, poruka koju ŠALJE pogađa pravo U SRCE!

Podeli vest

"Rešenja su često bliža nego što mislite"

Video koji je pogledalo 72 miliona ljudi nosi snažnu poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim,

U snimku koji traje 60 sekundi u glavnoj ulozi je plavokosi dečak iz siromašne porodice, čija je kutija za užinu prazna. I dok su njegovi drugovi jedva dočekali pauzu za ručak, on nije imao šta da pojede.

Kako bi izbegao neprijatnu situaciju, pitao je učiteljicu da na kratko izađe. Kako bi zavarao glad napio se vode, a kada se vratio u učionicu sačekalo ga je predivno iznenađenje. 

Njegova kutija je bila puna hrane, a svako od njegovih drugara je dao svoj doprinos.

- Rešenja su često bliža nego što mislite - poruka je koju nosi ovaj video, a poenta da treba decu vaspitavati da pomažu drugima i dele ono što imaju.

Kako je sve izgledalo pogledajte i sami. Nema sumnje da je ovo jedan od najlepših videa koje ćete pogledati:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija