• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Igor Romanovič/Fakti

15.12.2017

15:53

STALJIN REŠIO DA STRELJA TRAMPA ZBOG KRAĐE TUĐE ISTORIJSKE SVOJINE: Rusi nastavili da ismevaju predsednika SAD!

Zanimljivosti

STALJIN REŠIO DA STRELJA TRAMPA ZBOG KRAĐE TUĐE ISTORIJSKE SVOJINE: Rusi nastavili da ismevaju predsednika SAD!

Podeli vest

Dakle, građanine Tramp, vi ste izjavili da je Džordž Vašington u septembru 480. godine pre naše na čelu 300 marinaca ostvario veliku uspeh u borbi sa carem Kserksom, zaustavivši njegovu armiju na Termopilima, počeo je Staljin grubim i neumoljivim glasom

Tramp je uzdahnuo i bojažljivo iskosa pogledao jakog bradatog tipa u crvenom ogrtaču i sa šlemom sa velikom krestom. Taj je sedeo u prvom redu i namignuo mu je.

Pomerajući vrh kratkog mača preko grla signalizirao mu je nešto baš loše

Tramp je uznemireno pomislio: "Ovaj mora da je iz CNN".

Staljin nastavlja sa čitanjem stenograma.

"Još ste tvrdili da je Nacionalna garda Sjedinjenih Država 335. godine pre naše ere bacila na kolena Tebu, pa potom osvojila Malu Aziju, Egipat i Persijsku imperiju i da biste osvojili ceo svet da se Zevsov sin Abraham Linkoln nije umorio i odlučio da se vrati u rodni Kentaki".

U sali je došlo do komešanja: bradati muškarac pokušavao je da otme koplje od od mladića sa zlatnim šlemom u vidu lavlje glave, govoreći mu: "Nemoj Saša, samo ovde nemoj"!

Josif Visarionovič je nezadovoljno kucnuo lulom po bokalu ispred sebe i sve pozvao da se smire:             

"Još ste tvrdili da je američka nacija nastavila da predvodi čovečanstvo i da ga nadahnjuje, osnovavši Rimsku imperiju po čijim poljima se šetao general Grant, dodirujući dlanom zrele klasove pšenice"!

U sali se začuo jak šamar. Svi su se okrenuli i videli čoveka u togi i sa zlatnim vencem kako sedi sa rukom preko očiju, maše glavom i mrmlja nešto na latinskom.

Staljin se sa prekorom oglednuo na tu scenu i nastavio:

"Vazdušno-desantna horda Armije SAD zauzela je 1213. godine prolaz u Velikom Kineskom zidu koji su ranije takođe sagradili Amerikanci, pa potom pokorio Kinu i Srednju Aziju, pa još... Druže Džingis-kane, molim vas da me ne prekidate. Kako ste tamo muvali građanina Trampa - to mu vi posle ovoga zasedanja ispričajte. Uostalom, evo ja završavam".

Zatim su Amerikanci pobedili i u Tridesetogodišnjem ratu, Prvom svetskom ratu i - što se meni naročito svidelo - Drugom svetskom kada su narednik Bred Pit i kapetan Tom Henks podigli zastavu SAD nad osvojenim Rajhstagom. Da li sam nešto propustio, građanine Tramp"?.

Reuters

"Zaboravili ste naš let na Mesec", izgovorio je Tramp i pocrveneo protiv svoje volje.

Staljin je ustao i pomerio u stranu jedan peš svoje vojničke bluze.
        
"Drugovi, dobili smo predlog da se građanin Tramp strelja za velike laži koje širi i za krađu tuđe istorijske svojine. Molim da se glasa. Ko je ZA"?        
U vazduh su poletele stotine ruku.

Dvojica čekista snažno su zgrabila Trampa ispod miški i počela da ga nekuda vuku.        
On se opirao, tražio da se hitno sazove Savet bezbednosti UN, a potom se nekako izmigoljio i udario jednog od čekista po hromiranoj čizmi.

"Dragi, nemoj da se džilitaš" - pospanim glasom rekao je čekista, a Donald se u užasu probudio.    

Pogledao je na Melaniju koja je spavala, drhtavom rukom obrisao znoj sa čela i osmehnuo se - to je bio samo san.

On je i dalje lider velike nacije koja je pobedila sve dinosauruse iz perioda Jure...

Američki predsednik se sam namestio! 
Autor ovog šaljivog teksta je Igor Romanovič autor bloga Grean Tea, čija su meta često lideri najmoćnijih zemlja sveta, a često i Rusija.
Povod za ovu kozeriju bila je nedavna izjava američkog predsednika da su SAD su pobedile terorističku organizaciju ISIS u Iraku i Siriji, a ne Rusi, da su Amerikanci nacija koja je prokopala Panamski kanal, pobedila u dva svetska rata, poslala čoveka na Mesec i bacila komunizam na kolena.

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija