• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik.hr/Informer.rs

02.01.2018

10:06

(VIDEO) KARTE ILUMINATA JOŠ 1995. PREDVIDELE rušenje Kula bliznakinja, smrt Dajane, Fukušimu... A EVO KAKVE NAS KATASTROFE TEK ČEKAJU!

Zanimljivosti

(VIDEO) KARTE ILUMINATA JOŠ 1995. PREDVIDELE rušenje Kula bliznakinja, smrt Dajane, Fukušimu... A EVO KAKVE NAS KATASTROFE TEK ČEKAJU!

Podeli vest

Iz radionice Steve Jackson Games nastala je društvena igra koja je prepuna skrivenih tajni Iluminata

Naime, ovu igru je osmislio Stiv Džekson nakon razgovora s svojim kolegom Dejv Martinom. Razgovarali su o novelama "The Illuminatus Trillogy" koje su ih navodno inspirisale za ovu igru koju su izbacili na tržište 1982. godine.

 Ali, zašto je to važno? Zato što su se razni događaji prikazani na kartama, prema tvrdnjama teoretičara zavera stvarno dogodili.

Jedna stvar je sigurna, ova kartaška igra je jeziva jer prikazuje katastrofalne nesreće i razaranja u svetu.

Kartaška igra Iluminati, kažu tako teoretičari zavera predvidjela je rušenje Kula bliznakinja koje se dogodio 11. septembra 2001. godine, nuklearnu katastrofu u Japanu, smrt princeze Dajane, pa i dolazak Lejdi Gage na muzičku scenu...

U igri se spominju i subliminarne poruke koje se nalaze svuda oko nas.

Kartaška iluminatska igrica svetu predviđa i u budućnosti još mnoge nesreće, između ostalog i tri velike katastrofe koje tek trebaju da se dogode.

Tu je jedna velika nuklearna katastrofa, cunami ali i ubistvo Džulijana Asanža.

 Od svih predviđanja, navodno ostavrenih poput već spomenutih ili raznih terorističkih napada, pa i dolaska Baraka Obame na vlast, velikih ekoloških katastrofa.. najviše zabrinjava su najavljivanja bolest koja izjeda telo.

 Ne ostavljaju ravnodušnim - nimalo, ni najavljivanja Trećeg svetskog rata i kraja sveta. Jesu li ovi događaji slučajni, ili su pak upozorenje onih koji znaju šta se sprema? 

U "igri" se još spominje i reduciranje stanovništva za koje se u krugovima teoretičara zavera odavno zna da iluminati rade na njemu, ali i razne nepogoda koje su veštački izazvane, epidemije, virusna oboljenja, izgladnjivanja, konzumiranja GMO hrane...

Navodno, prema igri, sledi i nov i najači gripa koji će mutirati iz prethodna dva. Ne zna se kada će postati aktuelan, zna se jedino njegov naziv a to je H7N7.

(VIDEO) RASKRINKANA SVETSKA ZAVERA! Evo zašto su MISTERIOZNO NESTAJALI I UBIJANI RUSKI NAUČNICI!

Iluminatska igrica kartama slična je igrici Monopol, ali je malo složenija jer ima više pravila. Dva do šest igrača u igri se takmiče u preuzimanju kontrole nad svetom.

Igru započinjete jednom illuminati kartom koja predstavlja vašu ličnu tajnu zaveru. Kontrolisanjem dovoljnog broja grupa ili ispunjenjem vašeg posebnog Iluminati cilja pobeđujete u igrici.

Na prvu loptu igra izgleda normalno, ali čim proverite kartice, videćete da je ono što je u njima prezentovano događaj koji se i obistinio. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija