• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: boredpanda

08.10.2018

19:11

(FOTO) FOTOGRAFIJE PASA KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA! Veličanstveni predeli Norveške, Islanda i Aljaske u kombinaciji sa ljubimcima

Zanimljivosti

(FOTO) FOTOGRAFIJE PASA KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA! Veličanstveni predeli Norveške, Islanda i Aljaske u kombinaciji sa ljubimcima

Podeli vest

Dvadesettrogodišnja poljska fotografkinja Alisja Zmislovska napravila je, putujući širom sveta, fenomenalne fotografije pasa u prirodi. Posebnu inspiraciju su doprineli predeli poput Norveške, Islanda i Aljaske

U njenom novom projektu "Žudnja čuda" kombinovane su neverovatne prirodne lepote i psi "željni avanture".

- Želela sam da stvorim nešto novo, jedinstveno, i drugačije. Nešto što će psa na fotografiji podići na mnogo viši nivo. Moj najveći cilj je da nikada ne ponavljam svoje ideje - rekla je Alisja.

Pogledajte fenomenalne fotografije:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anadrog

pre 5 godina

Bez preterivanja ,ali zaista ne postoje reci da se iskaze impresija prirodom ,psima i fotografkinjom kreativnoscu.Fotografije su melem za sve ljubielje umetnickog prikaza.sveta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija