• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.03.2019

08:04

TAMAN DA URADE "ONO", KAD ETO GA VAMPIR! Hit priča iz Zaječara!

Zanimljivosti

TAMAN DA URADE "ONO", KAD ETO GA VAMPIR! Hit priča iz Zaječara!

Podeli vest

Jedinstven slučaj, koji je ravan horor filmu punom erotike ali i komedije, dogodio se u PU Zaječar i ušao u anale kao jedinstven

Bilo je to ovako:

Usplahirana žena V.P., stara 46 godina, iz okoline Zaječara bukvalno je ujurila u zgradu zaječarske policije.

- Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim! - gotovo je viknula policajcu na prijavnici.

Videvši u kakavom je stanju žena, policajac je pomislio da se radi o delu jezivog zlostavljanja, silovanja ili čak pokušaja ubistva.

Žena je odmah odvedena inspektoru, sela je u kancelariju, uzdahnula duboko i kazala.

- Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću se ubiti. Ima da dođem ovde u vašu zgradu i da se lično ubijem pa nek se svi čude!

Inspektor, koji je navikao na različite prijave, ostao je zaabezeknut. Pozvao je kolegu jer je smatrao da ovaj "slučaj" nije baš kako treba.

UPOMOĆ, VAMPIRI MI DOLAZE U KUĆU! Meštanin Rtkova prijavio policiji da mu KRVOPIJE OPSEDAJU KUĆU!

Žena je nastavila.

- Ja sam već duže vreme udovica. Imam prijatelja i već nekoliko nedelja smo u vezi. Ma, izem ti ja tu vezu!!! - gotovo je viknula žena i briznula u plač.

Inspektori su je smirili, a ona je nastavila:

- Lepo dođe moj muškarac kod mene, sedimo, pričamo, večeramo... Onda počnemo, znate, da se malko milujemo. Sve bude u redu i baš kad treba "ono" eto ti ga vampir! Počinje da lupa na prozor, da se kezi, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i sve riče ko pobesneli konj! Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga ko bi se se..sao - pričala je žena.

 

 

Kazala je da se to desilo prvi put kod nje kući, da se uvek nastavaljalo. Išli su i kod njega, ali i tamo isto.

- Više od 15 puta je bilo tako. Sve lepo, milujemo se, a kad treba konkretno, eto ti ga vampir. Došla sam da prijavim, da ga odma' apsite! Il mu probijt kolac, radite šta oćete, al ima da ga nema! Ne mogu, brate, da se "volim" sa svojim čovekom! - ispričala je ova udovica.

Ona je napomenula da vampir nije njen pokojni muž jer bi ga ona poznala, a bio je takav čovek da joj nikad ne bi naudio.

Zakonski, policija je morala da sastavi zapisnik i da ispita slučaj.

- Oko desetak dana smo radili na "pronalaženju vampira". Razgovarali smo i sa njenim prijateljem koji ima 60 godina, i koji nam je potvrdio apsolutno sve što nam je žena ispričala. Videlo se da su zaista uplašeni, da ne glume. Znali smo da ih neko iz sela namerno "sabotira" i da, naravno, nije reč ni o kakvom vampiru - saznajemo nezvanično od policije.

(FOTO) ISPOVEST BRAĆE KOJE SU NOŽEM IZBOLE VAMPIRICE IZ MELENACA: Krvave sestre ih grizle za vrat, a kakve tek JEZIVE OBREDE vrše u svojoj kući!

Međutim, u selu od meštana nisu mogli ništa da saznaju konkretno.

- U tom selu su apsolutno svi bili ubeđeni da ih spopada pravi vampir. Meštani su takve strukture da veruju u sve natprirodno. Na kraju smo počeli da se istražujemo život žene koja je sve prijavila i tako smo došli do "vampira".

Žena je pre ovog čoveka, koji je izuzetno imućan, imala ljubavnika D.D. starog 33 godine. Policija je sa njim obavila razgovor, a zatim pretresli njegovu kuću. Slučaj je bio rešen!

- Ja je mnogo volim - kazao je D.D. i nastavio:

- Ostavila me, a ja sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njihove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašar, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta - ispričao je zaljubljeni D.D.

Policija je u njegovoj kući zaista pronašla plastične vampirske zube, raznoraznu šminku, isečeno ćebe ofarbano u crno...

D.D. je prošao samo sa opomenom, a ljubavnici su verovatno konačno uspeli da urade "ono"...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 5 godina

Verujes imas veru, krsten si ides u crvu verujes u Boga, amislis da ne postoji djavo i njegove sluge. Dali je ovo licemerje, budalastina, matrix, aj sada svi malo da razmislimo o zivotu, njegovom smislu, ako ga ima i stavimo prst na celo pa netko nas bas dobro ebe u zdrav mozak, pa sto smo dozvolili da nam od zivota ovo urade. to li je Bog, djavo, vampir ili tko vec ili mi u svakom ovom imenu. a mozda i jesam robot.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija