• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: abc.net.au/informer.rs

03.05.2019

15:01

(FOTO) ŠTA JOJ DOĐE TROOKI GAVRAN? Pronađena trooka zmija, nazvali je Monti piton!

Zanimljivosti

(FOTO) ŠTA JOJ DOĐE TROOKI GAVRAN? Pronađena trooka zmija, nazvali je Monti piton!

Podeli vest

Zmija s tri oka, nazvana Monti piton, pronađena je u gradu Hampti Du na Severnoj Teritoriji, na australijskom kontinentu, prenosi "abc.net.au". Rendgenski snimak zmijine glave otkrio je da se ne radi o dve lobanje spojene u razvoju, već da je u pitanju jedna lobanja sa dodatnom očnom šupljinom

Neobični dijamantni piton dug oko 40 centimetara otkriven je na auto-putu Arnhem. Imao je deformisanu lobanju i tri funkcionalna oka, od kojih jedno na sredini glave.

Imao je poteškoća s gutanjem od trenutka kad su ga rendžeri pronašli i uginuo je prošle nedelje, objavili su iz uprave za parkove i prirodu Severne Teritorije.

Zmija je bila mlada i pronađena je četrtdesetak kilometara južno od glavnog grada Darvina.

(VIDEO) SVOJA NA SVOME! Mačka prošetala pistom tokom revije Kristijana Diora!

- Rendgenski snimak zmijine glave otkrio je da se ne radi o dve lobanje spojene u razvoju, već o jednoj, s dodatnom očnom šupljinom - objavile su vlasti.

Naučnici su uglavnom saglasni da se oko najverovatnije razvilo u ranoj embrionalnoj fazi i da nije posledica uticaja sredine.

(ANKETA) NEKO OPASNO LAŽE, FBI ILI LIČNI HITLEROV PILOT! Hitler 30 godina živio u Argentini! BAUER: NIJE ISTINA, UBIO SE!

- Treće je oko gotovo sigurno prirodna pojava, jer su deformiteti na reptilima relativno česti - navodi se u saopštenju.

Uprava je prvi put postavila sliku zmije na svoju stranicu na Fejsbuku ove nedelje, uz tekst: "Trooka zmija upozorava: Suša stiže", očigledno aludirajući na televizijsku seriju "Igra prestola", trookog gavrana i tekst "Zima stiže".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija