• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli Mejl/informer.rs

06.05.2019

21:20

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U CIRKUSU! Ogromna zmija zadavila dresera usred tačke!

Zanimljivosti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U CIRKUSU! Ogromna zmija zadavila dresera usred tačke!

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak cirkuske tačke sa velikom zmijom - udavom, koja davi svog dresera. Na snimku se vidi kako mladić stavlja zmiju, za koju se pretpostavlja da je piton ili boa konstriktor, oko vrata, zatim zmija počinje da ga steže i on potom pada u nesvest

Mladić tada pokušava da rukama pokaže prisutnima da nešto nije u redu, ali niko od publike ne reaguje misleći da je njegovo ponašanje deo cirkuske tačke.

U pomoć nesrećnom mladiću, na kraju, priskaču dvojica njegovih kolega koji skidaju zmiju sa njegovog vrata.

(FOTO) ŠTA JOJ DOĐE TROOKI GAVRAN? Pronađena trooka zmija, nazvali je Monti piton!

I pored toga što neki mediji navode da je muškarac mrtav, lokalna policija to poriče, ali ne želi da otkrije detalje.

Kako navodi britanski list, ovaj slučaj se dogodio u Barnaulu, u Altajskog ruskoj pokrajini ili negde u Dagestanu. Tačno mesto i vreme nesreće, međutim, nije poznato.

POGLEDAJTE VIDEO:

UPOZORAVAMO ČITAOCE DA SNIMAK MOŽE BITI UZNEMIRUJUĆI!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija