• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.07.2019

15:43

(FOTO) ZASTAVE I BILBORDI U ČAST FRANCUSKOG PREDSEDNIKA! Pogledajte kako Beograd dočekuje Makrona!

Zanimljivosti

(FOTO) ZASTAVE I BILBORDI U ČAST FRANCUSKOG PREDSEDNIKA! Pogledajte kako Beograd dočekuje Makrona!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron dolazi sutra u zvaničnu dvodnevnu posetu Srbiji, a Beograd ga, svečano ukrašen, spremno dočekuje

Na ulicama srpske prestonice, trasama kuda će se kretati francuski predsednik, uveliko se vijore srpske i francuske državne zastave, postavljeni su i bilbordi dobrodošlice.

Zastave su postavljene na banderama na auto-putu ka aerodromu, u Bulevaru Mihajla Pupina, ulicama Antifašističke borbe, Milentija Popovića, u Pariskoj i Ruzveltovoj ulici.

Postavljeni su i bilbordi na kojima se vide srpska i francuska zastava i na kojima na srpskom i francuskom jeziku piše "Dobro došli prijatelji" i "Sloboda, jednakost, bratstvo".

Bilbordi su postavljeni kod Novog groblja, na Zelenom vencu, kod hotela Hajat i TC Ušće.

Makron će doputovati sutra oko 15.00 časova u Beograd u dvodnevnu posetu tokom koje će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Možda,možda tako treba,a ne kao oni nas,što su pokazali nedavno na proslavi....

Serbicus

pre 4 godine

Bilbordi i zastave treba da budu u čast Novaka Djokovića a ne galskog petlića koji je dozvolio da se Srbija ponizi na proslavi 100 godina od kraja Prvog svetskog rata. I tako pljunuo na 1 200 000 srpskih žrtava u tom ratu. Živeo Novak Đoković, najveći srpski sportista svih vremena i jedan od najvećih Srba ikada.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija