• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

26.08.2019

14:29

(FOTO) ŠTA TO RADI MELANIJA TRAMPU IZA LEĐA? Prva dama Amerike u ZANOSU ljubi Trudoa, a njen muž za to vreme muku muči sa Merkelovom!

Zanimljivosti

(FOTO) ŠTA TO RADI MELANIJA TRAMPU IZA LEĐA? Prva dama Amerike u ZANOSU ljubi Trudoa, a njen muž za to vreme muku muči sa Merkelovom!

Podeli vest

Fotografija sa samita G7 obišla je svet

Lideri sedam najmoćnih zemalja sveta okupili su se u Francuskoj na još jednom samitu. Glavna tema iza zatvorenih vrata verovatno je svetska ekološka situacija, odnosno požari u Amazoniji koji su doneli katastrofalne štete. Ipak, svako okupljanje svetskih lidera, osim brojnih tema, na videlo iznese i zanimljive teorije o odnosima između njih, a još kad su tu i prve dame, sve je mnogo interesantnije.

Tako je ovoga puta svet obišla fotografija na kojoj se nalaze kanadski premijer Džastin Trudo, američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija. I dok ona za ruku drži muža, u obraz ljubi Trudoa, a mnogi su prokomentarisali njen izraz lica. Izgleda da uživa u pozdravljanju sa zgodnim kanadskim političarem.

Melanija je od Trudoa starija samo dve godine i njih dvoje su zbog zajedničkog fotografisanja na samitu dospeli u centar pažnje.

Foto: Tanjug/AP

- Svi treba da nađu nekog ko će ga gledati kao Melanija Džastina Trudoa - glasi jedan komentar na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP

I dok je Melanija ljubila Džastina i Tramp je morao da se pozdravi sa okupljenima. Prvo je na red došla prva dama Francuske Brižit Makron, a onda i nemačka kancelarka Angela Merkel. Pa, sve je izgledalo prilično čudno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija