• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

31.08.2019

13:21

(VIDEO) SVINJE MESEC DANA PRAVILE HAOS USRED GRADA, PA DOLIJALE! Uhvaćeno 250 odbeglih životinja zahvaljujući HOT DOGU!

Zanimljivosti

(VIDEO) SVINJE MESEC DANA PRAVILE HAOS USRED GRADA, PA DOLIJALE! Uhvaćeno 250 odbeglih životinja zahvaljujući HOT DOGU!

Podeli vest

Oko 250 svinja koje su proteklih mesec dana pravile lom u mestu Orindž u Vermontu nakon što su pobegle, vraćene su na farmu uz pomoć sendviča sa hot dogom i dobroj staroj tehnici ograđivanja, prenosi AP

Nekoliko farmera i volontera krenuli su u četvrtak u mukotrpan poduhvat kroz prašinu planinskog puta kako bi pokušali da vrate svinje na farmu Šugar mauntin u Orindžu

Oni su jurili životinje kroz žbunje i preko jaraka, trudeći se da se pozicioniraju tako da mogu da opkole velike svinje i veprove koji su neprestano uzmicali.

Na kraju se većina svinja vratila kući, prenosi AP.

Svinje su tokom svoje avanture blokirale puteve, pa automobili nisu mogli da prolaze, a pešaci su se klonili puteva jer su ih životinje jurile.

Vlasnik svinja, farmer Volter Džefris moraće da plati desetine hiljada dolara kazne gradu u kojem su svinje boravile, jer su ometale vozače i pešake - rekli su gradski zaničnici.

Džefris je rekao da misli da su vandali oštetili ogradu 11. avgusta, što je omogućilo da 50 odraslih svinja i 200 prasića pobegne. On misli da je to delo bivšeg zaposlenog i kaže daje slučaj prijavio policiji.

VELIKA ZVER NA PRAGU DOMA! Nedaleko od sela Jelakce pojavio se medved!

Farma je nedavno i opljačkana, a ukraden je alat u vrednosti od 1.000 dolara - dodao je Džefris.

On navodi da je većina od 250 svinja koje su pobegle iz ograđenog prostora vraćeno, a lokalni zvaničnici tvrde da životinje, koje su još na slobodi, i dalje prave neprilike u okolini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija