• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

01.10.2019

13:22

BORIS ZA SEBE TVRDI DA JE VEŠTAC, OBOŽAVA SILIKONE, a njegova priča o PREDVIĐANJU SMRTI JE ŠOKANTNA

Zanimljivosti

BORIS ZA SEBE TVRDI DA JE VEŠTAC, OBOŽAVA SILIKONE, a njegova priča o PREDVIĐANJU SMRTI JE ŠOKANTNA

Podeli vest

Boris Dominiković (27) sebe naziva crvenim mag-tarot majstorom, tvrdi da se može "spojiti sa onim svetom gore" i komunicirati sa "višim bićima". Ljubitelj je i plastične hirurgije, što dokazuje i njegov izgled.

Boris tvrdi da je šesto čulo i sposobnost vizije nasledio od bake, koja ga je nakon punoletstva,  uvela u svet magije. 

- S magijom sam se počeo baviti s 18 godina, kad mi je baka otvorila pet centara moći. To je dozvola da možete da radite magiju. Spojim se s onim svetom gore, s kojim uz pomoć viših bića, koji su običnom ljudskom oku nevidljivi, komuniciram - ispričao je Boris za portal "24sata.hr"

 Završio je srednju školu, a roditelji su čini sve kako bi ga izvukli iz sveta magije. Ipak, viša sila je prevladala i danas je, kako kaže, jedan od najpoznatijih "veštaca" u Hrvatskoj.

- Nikad nisam išao na fakultet. U srednjoj školi još nisam znao da sam predodređena osoba. Roditelji su to krili od mene. Potrudili su se da napustim mesto stanovanja, moju Županju. Majka me je odvela u Zagreb i sve napravila da me skloni s tog puta. Nije uspela. Ne možete pobeći od onoga za što ste predodređeni - rekao je Slavonac.

Sa sedam godina, kako kaže, imao je prvu viziju. Majci je govorio ko će se pojaviti na kućnim vratima, a za svakog člana porodice mogao je predvideti smrt.

U intervjuu je naveo i da je ljubitelj estetske hirurgije.

- Oduvek sam obožavao plastiku. Počeo sam s hijaluronom. Punio sam usne, bore, obraze... Maknuo sam sve dlake s tela i stavio holivudski osmeh. Ne stajem dok ne dođem do izgleda iz snova.Pojam lepote je Donatela Versaće. Estetske korekcije na njoj su savršeno odrađene i maksimalno je iskoristila moć hirurgije - zaključio je Boris.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera De

pre 4 godine

"Halo, jel to vidoviti Boris? Jeste, koje to? Aaaa Borise loše smo počeli....." :)

Andrijana

pre 4 godine

Cini mi se da je decko ima psihickih problema,nije tema za novine.

sudija

pre 4 godine

Pored zena i muski psihobolesnici. I ovaj je ljubio vrucu peglu. Ovo se samo debilima i debilkama moze svidjeti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija