• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror.co.uk

29.10.2019

20:57

(VIDEO) DUH MALE DEVOJČICE SNIMLJEN SIGURNOSNOM KAMEROM! Konobaricu koja je čistila stolove PRATILA PRIKAZA U HALJINICI!

Zanimljivosti

(VIDEO) DUH MALE DEVOJČICE SNIMLJEN SIGURNOSNOM KAMEROM! Konobaricu koja je čistila stolove PRATILA PRIKAZA U HALJINICI!

Podeli vest

Neobična prikaza koja bi mogla biti duh, snimljena je kameromom dok je konobarica po imenu Moli čistila stolove

Snimak sigurnosne kamere iz paba "Lamb and Lion" u Jorku, zabeležio je prikazu koja je nalik devojčici u haljinici, kako ulazi na vrata, a potom prati konobaricu koja čisti stolove.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kako je rekao asistent menadžera Li Smit (32), snimak sa sigurnosne kamere je pregledao u subotu ujuto. 

 
- Video sam obrise toga što izgleda kao duha i poskočio od šoka. Pomislio sam: Šta je ovo zaime sveta? Potom sam pozvao Moli, koja nije imala ideju o tome što se dogodilo. Ona je takođe bila uzrujana -
tvrdi Li, koji u ovom lokalu radi već četiri godine.

Navodno, gosti lokala su ranije u više navrata prijavljivali paranormalne incidente, poput zvuka nalik detetu koje plače koji se čuo iz prostorije na spratu. 

ADRIANA LIMA FOTKOM ODUŠEVILA PRATIOCE! Evo na koga je SLAVNA MANEKENKA TAKO LEPA! (FOTO)

Moli tvrdi da joj se zapravo činilo da je neko prati dok je čistila stolove, što čini priču još čudnijom. 

 

 

Mnogi korisnici društvenih mreža su bili potreseni ovim snimkom. 
- Uvek mi se činilo da je to mesto ukleto - jedan je od brojnih komentara na društvenoj mreži Facebook.

 

Foto: Printscreen You Tube

 

 
Zgrada u kojoj se pab nalazi napravljena je spajanjem dve građevine. Prva je sagrađena 1782. godine i bila je hotel, a druga kuća koja datira iz 1840 bila je porodična kuća sa prodavnicom. 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija