• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2019

12:55

GLEDAOCI JUTARNJEG U SRBIJI OSTALI U ŠOKU! Petar se SKINUO GO u programu uživo! Da li možete da verujete da on ima 70 godina?! (VIDEO)

Zanimljivosti

GLEDAOCI JUTARNJEG U SRBIJI OSTALI U ŠOKU! Petar se SKINUO GO u programu uživo! Da li možete da verujete da on ima 70 godina?! (VIDEO)

Podeli vest

Gledaoci TV Prva jutros su bili šokirani prizorom koji su videli u jutarnjem programu.

Srđan Predojević ovog jutra je ugostio Petra Čelika, koji se 55 godina bavi bodibildingom, osvojio je čak 18 svetskih šampionata, a i dalje se takmiči, iako ima 70 godina.

On kaže da je pored vežbanja važna i zdrava ishrana, a za sebe tvrdi da je verovatno "najbolje građen" deda na svetu. Odgovarajući na pitanja gladalaca, on je rekao da je tokom života pojeo između 200-250.000 jaja.

Foto: TV Prva / screenshot

Petar Čelik

Jedan od komentara gledalaca bio je da svaki bodibilder odlično izgleda sve dok se ne skine, a da se tek onda vidi pravo stanje stvari. 

Ovo je očigledno bio izazov za Čelika, pa je u jednom trenutku ustao sa stolice, skinuo se go i pokazao da je i dalje u dobroj formi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija