• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2019

11:34

DEDA JE UMRO, A NA NJEGOVOJ SAHRANI PAS je dokazao koliko je veran! (VIDEO)

Zanimljivosti

DEDA JE UMRO, A NA NJEGOVOJ SAHRANI PAS je dokazao koliko je veran! (VIDEO)

Podeli vest

Verni pas toliko je voleo svog pokojnog vlasnika da je na njegovoj sahrani uradio nešto što je slomilo srca svima...

Naime, pas Huzi je otišao na groblje zajedno sa ostalima na sahrana, a onda je odbijao da napusti grobnicu. Huzi je bio dugogodišnji pratilac dede Vu koji je živeo u okrugu Fuping na severozapadu kineske provincije Šanki.

Pas je počeo da kopa mesto gde je sahranjen njegov vlasnik, a onda legao i nije hteo da se pomera.

Deda Vu umro je nedavno od bolesti, a o Huziju se sada brinu deca penzionera. Njima su scene sa groblja slomile srce i duboko ih dirnule.

- Zajedno smo otišli ​​do groba. Nekoliko je puta obilazio grobnicu, a potom legao bez pomeranja -  rekla je Vuova ćerka mediju Pear, koji je objavio snimak.

- Videla sam kako psu kreću suze, i odbio je da krene s nama kad smo ga zvali kući - dodala je gđa Vu.

Huzi je bio vrlo blizak sa dedom Vu i par je proveo više od 10 godina zajedno, rekla je gđa Vu i dodala da je Huzi odbio jesti i piti tri dana nakon što joj je njen otac umro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17