• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer

30.11.2019

16:58

OVU STVAR SVAKODNEVNO KORISTITE, A NE ZNATE DA JE PRLJAVIJA OD WC ŠOLJE! Često vam je u rukama...

Zanimljivosti

OVU STVAR SVAKODNEVNO KORISTITE, A NE ZNATE DA JE PRLJAVIJA OD WC ŠOLJE! Često vam je u rukama...

Podeli vest

Već je dokazano da wc šolja nije najprljavije mesto u našem domu i da kuhinjski sunđer i mobilni telefon imaju više bakterija, ali niko ne razmišlja o ženskim torbama

Pomislite, kada ste poslednji put, i da li ste ikada, prebrisali torbu koju svakodnevno nosite sa sobom bilo gde da krenete. S obzirom na sve stvari koje nosite unutra, ali i na to da je nikada ne čistite, torbe važe za najprljavije predmete uopšte.

Jedna britanska firma sprovela je istraživanje u kojem je došla do zaključka da većina žena nikada ne čisti unutrašnjost torbe, a neki kažu da je prljavija i od wc šolje.

Foto: Pixabay

Saveti za čišćenje:

Torbu potpuno ispraznite, okrenite je na drugu stranu, izbacite sve mrvice i nečistoće koje su se nakupile na dnu, a potom prebrišite sve krpicom koju ste prethodno naprskali asepsolom.

MNOGI SE KUNU U NJEGA! Istražili smo zašto je AKTIVNI UGALJ tako dobar za kožu!

Kožne delove torbe prebrišite suvom krpom, a ručke prebrišite krpicom na koju ste naprskali asepsolom zbog dezinfekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija