• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

02.12.2019

10:56

SULUDO LAKI STOLICA-IZAZOV jednostavan je samo za žene, za muškarce je VIŠA MATEMATIKA! Da li ste probali? (VIDEO)

Zanimljivosti

SULUDO LAKI STOLICA-IZAZOV jednostavan je samo za žene, za muškarce je VIŠA MATEMATIKA! Da li ste probali? (VIDEO)

Podeli vest

Novi viralni izazov zaludeo je Internet, a ogromne su šanse da muškarci neće moći da odgovore na isti, bez obzira koliko lako delovao i koliko se oni trudili!

Stolica izazov deluje krajnje jednostavno - treba se nasloniti glavom na zid, prisloniti stolicu uz grudi i ustati iz polustajaćeg u stajaći položaj... I zaista jeste lako, bar za žene!

No muškarcima ovo ne polazi za rukom - uglavnom izgube ravnotežu dok pokušavaju da se isprave, a navodno je krivac zakon gravitacije. Tako bar tvrde verenici Kristina i Devin, koji su izazov i plasirali.

 

 

(FOTO) ŠTA STE PRVO PRIMETILI? Ovaj vizuelni test otkriće KAKVA STE VI LIČNOST!

Njihov snimak detaljno prikazuje postupak izazova, te kako je Kristina u istom uspela, a Devin ne. Inače, par je sasvim slučajno otkrio ovu zanimljivost na Tik-Toku, pa su rešili da sve isprobaju, zabeleže telefonom i podele na Internetu, a tvrde da nisu ni slutili da će njihov video preko noći postati popularan.

URBANA SLAGALICA! Posle toliko godina, uveli pojam u asocijacijama koji je iznenadio sve - da li ste znali o čemu je reč?!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Probudili smo se sa milion pregleda! Kada je pratio instrukcije i samo pokušao da to uradi misleći kako nije teško, nije uspeo da doskoči izazovu. Ipak, kada se skoncentriše na to, može to da uradi - kratko je prokomentarisala Kristina.

INTERNET DETOKS - najnoviji trend! Isključite lokaciju na mobilnom, obrišite fotografije, aplikacije, JEDNOSTAVNO IDITE NA OFF!

Naučnik Džeremi Džonson tvrdi da čitava ova zbrka ima veze sa centrom mase.

 

 

- Centar mase za većinu žena je ispod kukova, dok je kod muškaraca daleko više postavljen - rekao je on.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samo se cudim

pre 4 godine

Glupost zamajavete narod. Svi kojima sam ovo pomenuo probali i uradili bez problema samo ja ispao kreten

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija