• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prva.rs/informer.rs

11.12.2020

18:57

PRONAĐI PSA MEĐU MEDVEDIĆIMA! Proverite svoj VID I KONCENTRACIJU kroz ovu zanimljivu SKRIVALICU!

Zanimljivosti

PRONAĐI PSA MEĐU MEDVEDIĆIMA! Proverite svoj VID I KONCENTRACIJU kroz ovu zanimljivu SKRIVALICU!

Podeli vest

Mozgalice nisu samo zabavna razbibriga, već su i izvrstan način održavanja mentalne higijene

Ovoga puta potrebno je da među svim ovim polarnim medvedima, a uopšte ih nije malo, pronađete jednog psa koji se izgubio na Severnom polu.

Autori ove skrivalice kažu da je za uspešno rešavanje u proseku potrebno dva minuta i 49 sekundi. Da li ste spremni da oborite ovaj rekord?

Kraj godine za mnoge je zbog poslovnih i porodičnih obaveza izuzetno stresan period. Zato je važno uzeti malo vremena samo za sebe kako bismo se opustili od nagomilanog stresa.

 

 

Predlažemo vam da prihvatite izazov i pokušate da oborite rekord tako što ćete skrivenog psa pronaći za manje od dva i po minuta. Iako vam se možda čini da je ova jednostavna mozgalica tek "dečja igra", ona zapravo doprinosi vašim kognitivnim sposobnostima i vežba mozak.

Kako napreduje potraga? Vreme polako otkucava...

Ukoliko i pored sveg truda ne uspevate da pronađete psa među mnoštvom polarnih medveda evo ga rešenje:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija