• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2019

08:27

SUD NAREDIO ŽENI DA PLATI DUG OD 90.000 DINARA, ona im priredila OSVETU KOJU ĆE DUGO PAMTITI (VIDEO)

Zanimljivosti

SUD NAREDIO ŽENI DA PLATI DUG OD 90.000 DINARA, ona im priredila OSVETU KOJU ĆE DUGO PAMTITI (VIDEO)

Podeli vest

Koliko neko može da se naljuti na sud i njegovu naredbu da plati dug, svojim primero pokazala je jedna žena.

Naime, žena iz Kine odlučila je da plati svoj dug od 650 funti (oko 90.000 dinara) u kovanicama! Tako je u sud donela teret koji je bio težak nešto manje od 140 kilograma i sadržao čak 60.000 novčića.

 

 

Kako prenosi Dejli mejl, žena je bila unajmila agenciju za dekoraciju, koja je trebalo da joj preuredi prodavnicu. Međutim, ona se u međuvremenu predomislila, odustala od preuređenja i odbila da plati novac koji je bio predviđen ugovorom.

Zbog toga, firma je odlučila da potraži pravdu na sudu, koji je presudio u njihovu korist i naredio ženi da plati dug. 

Revoltirana presudom, ona je odlučila da se osveti - u sud je donela čak 60.000 metalnih novčića, upakovanih u kutije i kofere.

Prvo je tražila da predstavnici firme sami dođu po novac, a pošto su oni odbili, odlučila se na ovaj drastičan korak. 

I dok je osoblje suda brojalo novac, sudija je uspeo da ubedi ženu da novac ipak uplati preko računa u banci.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija