• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

13.12.2019

12:38

(HOROR VIDEO) GURNUO JE RUKU KROZ REŠETKE KAVEZA S LAVOM, a onda se pokajao za ceo život!

Zanimljivosti

(HOROR VIDEO) GURNUO JE RUKU KROZ REŠETKE KAVEZA S LAVOM, a onda se pokajao za ceo život!

Podeli vest

Radnik zoološkog vrta u Pakistanu vrišteći pokušavao da se izbavi iz čeljusti predatora, dok su ga kolege i gosti samo posmatrali i snimali

Posetioci pakistanskog zoološkog vrta prisustvovali su pravom hororu kada je tokom uobičajenog hranjenja jedan beli lav kroz rešetke kaveza svojom čeljusti zgrabio ruku timaritelja Kanua Piradita koji mu je bacao meso.

I dok je, vrišteći od bolova, pokušavao da se izvuče iz čeljusti lava, posetioci i drugi zaposleni gledali su u šoku i neverici, ali niko od njegovih nije ništa poduzeo kako bi mu pomogao, piše Dejli Mejl. Borba s lavom trajala je 40-ak sekundi pre nego što ga je opasna životinja konačno pustila.

STRAŠAN NAPAD BELE AJKULE NA RONIOCE! Kamera zabeležila BORBU NA ŽIVOT I SMRT! (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na internetu svedoči o panici koja je vladala među onima koji su se u tom trenutku našli u blizini kaveza, pa se tako može čuti kako ljudi prestravljeno viču dok timaritelj sedi, krvareći na zemlji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija