• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.12.2019

12:16 >> 15:00

DAME SU OPČINJENE! NEOBIČNE ČIZME su ponovo u MODI - kada ih budete videli, odmah ćete potražiti par!

Zanimljivosti

DAME SU OPČINJENE! NEOBIČNE ČIZME su ponovo u MODI - kada ih budete videli, odmah ćete potražiti par!

Podeli vest

Jakim “farbama” obojena ova modna sezona ostavila je traga i na obući.

Narednih meseci na nogama dama viđaćemo modele čizama koje će upečatljivim činiti upravo kolorit. Žute, crvene, pink i tirkizne čizme postale su imperativ, naročito dužine malo iznad kolena i one sa punijom štiklom srednje visine, koje svaku odevnu kombinaciju mogu da podignu na viši nivo.

Podrazumeva se, crni, sivi i modeli u prirodnoj boji kože nisu proterani sa scene, ali nisu ni dominantni. Težite li ekstravaganciji, takođe nećete imati problema da pronađete odgovarajući par za sebe, jer su pojedini svetski dizajneri kreirali duboke čizme oslikane neobičnim motivima i junacima iz stripova, kao i one od zmijske kože, ali na kojima preovlađuje nijansa meda, veoma popularna ove jeseni.

(VIDEO) BEBA KOALA SPASENA OD SIGURNE SMRTI! Humani čin Hejli Šut doprineće održanju OVE RETKE VRSTE!

Foto: Pixabay.com

Tu su i primerci namenjeni isključivo za dane kada se temperatura spusti ispod nule. Kako su sačinjeni od veštačkog krzna prilično su glomazni, ali zbog jarkih boja mogu da budu vaš modni adut za ovu zimu. Ako, pak, volite kratke čizme, i one su izrađene u svim bojama koje možete da zamislite, a za svečanije prilike na raspolaganju su vam srebrne, koje mogu da budu nepogrešiv izbor i za predstojeću najluđu noć.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 4 godine

Ovi modeli si bili hit u Nemackoj pre tri ili cak cetiri zime...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija