• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2021

11:42

(VIDEO) MANIJAK HTEO DA SILUJE DEVOJČICU! Došao u dvorište, a tu ga je sačekala BRUTALNA OSVETA OCA

Estrada

(VIDEO) MANIJAK HTEO DA SILUJE DEVOJČICU! Došao u dvorište, a tu ga je sačekala BRUTALNA OSVETA OCA

Podeli vest

Jedan otac odlučio je da stane na put pedofilu koji se dopisivao sa njegovom ćerkom.

On je pomoću softvera na računaru shvatio da njegovu ćerku na internetu vreba seksualni predator, pa je odlučio da mu postavi klopku.

Saznao je da razgovara s muškarcem koji je duplo stariji - 33 godine i koji je hteo da se sastane sa njom.

- Slao joj je poruke i nagovarao je na sastanak, tip sastanka na kojem bi joj on oduzeo nevinost. Bio sam zapanjen - rekao je otac, koji je sve te dokaze odneo u policiju, ali su mu rekli da ne mogu ništa da učine dok se napasnik ne pojavi.

Otac nije hteo da sedi skrštenih ruku, pa je, saznavši prethodno da predator namerava te večeri da dođe do njihove kuće, smislio kako da zaštiti ćerku.

Uz pomoć nekoliko rođaka otac je u svom dvorištu pripremio klopku. Postavili su skrivenu kameru i usmerili je na šator u kojem je predator mislio da će ga čekati 15-godišnjakinja. 


Predator je usred noći i došao i ušunjao se u dvorište. Mislio je da će se naći sa maloletnom devojkom, ali umesto toga otac i druga dva muškarca srušili su ga na zemlju.

- Rekao sam mu da je zakoračio u pogrešno dvorište, i da se spetljao s pogrešnom devojčicom - rekao je hrabri otac. Vezali su predatorove ruke i noge sa sajlom i pozvali policiju.

Policija ne preporučuje civilima da pravdu uzimaju u svoje ruke, ali su bili impresionirani ovom dvorišnom operacijom i nazvali je „gotovo profesionalnom.“

- Uradili su to, a nisu ga povredili, ili ostavili kakve masnice i tragove, ali ipak građani ne treba da ikada uzimaju zakon u svoje ruke. Mi smo plaćeni da preuzmemo takve rizike - rekli su policajci.

 



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sarkjapone

pre 4 godine

"Mi smo plaćeni da preuzmemo takve rizike - rekli su policajci." A, jesu li?! A zasto onda nisu i uradili ono za sta su placeni? Pored takve policije, nije ni cudo da gradjani uzimaju pravdu u svoje ruke! Sto se tice tog pedofila, dobro je i prosao, mogli su ga izgaziti na mrtvo ime, prezime, adresu i broj telefona!

Mile lala

pre 4 godine

Јесу дееебееело плаћани, ма не раде ништа да заштите народ кад треба и где треба. Само кукакју да ду им плате мале. Овом оцу свскс част. Има моју општу подршку. Него се плашим да ће га сад позвати на одговорнодт и ксзнити, а надилника пустити. Баш би новине требало да испрате ова сличај до краја.

pera rogonja

pre 4 godine

To sto je otac uradeo,morala je policija da postavi zasedu i to im zakon nalaze.Sramota je da su dosli na gotovo i samo podneli krivicnu prijavu.Odgovoran je nacelnik policije u mestu gde se to desilo.Gradjani neznaju ali zakonski su mogli da podnesu prijavu nacelniku za nepostanja.Kada budu gradjani polceli da podnise prijave protiv lenjih i losih policajaca koji nece da rade,sve bi se preorenulo.Gradjani imaku pravo da podnose prijave protiv tuzioca i sudija samo treba da postoji politicka volja da se po tome postupi.Kad bi novinari pisali o institucijama sve bi bilo dobro,medjutim oni pisu o politicarima kako vode rekla kazala medju sobom.

Pera

pre 3 godine

Šta se to dogadja u Srbiji? Lopov ima pravo da obije radnju, ima pravo da siluje, ima pravo da bude nepošten, ima pravo ubija, ima pravo da krade, ima pravo, ima pravo, ima pravo !!!!!!! Oštećeni ne smeju da ga taknu inače idu u zatvor, plaćaju ogromne kazne, oštećeni nesme ni da se brani jer je i to zakonom kažnjivo. Ima li u Parlamentu neko sa više od jednog grama mozga pa da se ovakve stvari isprave - zakonski, da bi sudije dobile svoju satisfakciju. Šta policija radi? U najboljem slučaju hapsi krivca a Boga mi i oštećenog, preda ga sudiji a sudija ga oslobadja ili u najgorem slučaju dobije tri meseca nanogice. I šta još policija radi? Preti oštećenima da ne smeju da se brane, da ne smeju da prebiju krivca, da se slučajevi prepuste njima koje nikada ne rešavaju, ako je šteta 15,000 Dinara, neće ni malim prstom da mrdnu. I sad dolazi ono najglavnije: Ako je krivac bio pijan, to je olakšavajuća okolnost, ako je bio drogiran onda se oslobadja, ako izigrava neuračunljivog, onda da šalju u elegantnu bolnicu na stan i hranu o trošku stanovnika Srbije. Završavam sa ponovnim generalnim pitnjem: imaju li sudije, tužioci, policajci, i drugi gram mozga????????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17