• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

21.12.2019

17:20

SRBI, NAREDNE DVE NOĆI SU ČAROBNE! Sve misli i želje se ispunjavaju, ako ispoštujete MALE RITUALE!

Zanimljivosti

SRBI, NAREDNE DVE NOĆI SU ČAROBNE! Sve misli i želje se ispunjavaju, ako ispoštujete MALE RITUALE!

Podeli vest

Zima počinje sutra u 5 sati i 19 minuta, a noć pred nama je posebna jer je prate brojna verovanja. I sutrašnji dan je po mnogo čemu specifičan - veruje se da zarad ispunjenja želja treba izvesti male "rituale"

Zimska kratkodnevica je poseban dan: to je najkraći i najtamniji dan u godini. Ali, nakon što ovaj dan prođe, Sunce će biti prisutno na nebu sve duže, dan za danom, donoseći nam više energije i vitalnosti.

Mnogi od nas već nedeljama osećaju dolazak zimske kratkodnevice. Budući da svakog dana dobijamo sve manje i manje sunčeve svetlosti, postajemo umorniji, te nismo toliko voljni preduzimati bilo kakve akcije.

Potreba za odmorom je sve veća, kao i potreba za okretanjem prema našem unutrašnjem svetu.

Naši preci već godinama obeležavaju ovaj dan, podsećajući se na cikluse i godišnja doba koja simbolizuju konstantnu izmenu životne energije, čije smo svi mi deo. To možemo videti u mnogim duhovnim tradicijama. Važnost ovog dana leži u samome Suncu. Sunce predstavlja našu dušu, ali i naš ego. Sunce nam takođe omogućava život na Zemlji. Kako se količina sunčeve energije smanjuje, dobijamo manje energije iz spoljnog sveta.

ASTRONOMI ANALIZIRAJU NOVOOTKRIVENE PLANETE! Da li znate da su meke kao ŠEĆERNA VUNA?

 

 

Rituali za zimsku kratkodnevicu

U astrologiji, Sunce predstavlja vitalnost muškarca, njegove specifičnosti i duhovne komponente. Period kratkodnevice je obnova energije.

Dan zimske kratkodnevice takođe treba koristiti za planiranje novih ideja koje treba realizovati u narednih godinu dana.

Ovog dana povoljno je ukrasiti jelku sa žutim, zlatnim, crvenim i narandžastim elementima, jer ove boje donose bogatstvo i prosperitet u našu kuću.

Svoje želje za narednu godinu treba staviti ispisane na papir pod novogodišnju jelku, a tog dana treba i jasno definisati želje koje su nam važne i odrediti ciljeve. Energija zimske kratkodnevice definitivno će nam pomoći da ispunimo svoj plan.

MISTERIJA ŽENSKOG SKELETA NA SVETOJ GORI RAZREŠENA! U pitanju je poznata Srpkinja, čiji je suprug OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG U NAŠEM NARODU!

 

 

Čarobna noć između 21. i 22. decembra

Prema drevnoj legendi, sve želje i misli u noći zimske kratkodnevice biće ispunjene.

Od davnina kratkodnevica je simbol za početak sledeće faze u ljudskom životu. Prema verovanju zimska kratkodnevica je dan kada se Sunce ponovo rađa. Ovaj dan je idealan za razne obrede i rituale, jer on obeležava rođenje novog života.

Takođe, svako proricanje tokom zimske kratkodnevice daće najtačnije rezultate. Samorazvoj, sticanje duhovnog procvata i mnogi drugi postupci koji se provode u ovom danu, imaju blagotvoran uticaj na ljudski život.

Zimska kratkodnevica, a posebno noć je dakle idealno vreme za analizu, nove planove i želje, odnosno promenu koja je u stanju doneti poboljšanje svakoj osobi. Iskoristite ga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Di

pre 4 godine

A šta ćemo mi Srbi sto živimo u Australiii ? Ovde je najduži dan danas U šta mi da verujemo ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17