• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miss7.24sata.hr./informer.rs

21.12.2019

20:38

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Odgovor otkriva nešto posebno interesantno u vezi vas! (FOTO)

Zanimljivosti

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Odgovor otkriva nešto posebno interesantno u vezi vas! (FOTO)

Podeli vest

Šta ste prvo ugledali na slici, koji je prvi lik koji vam je pao na pamet? To će vam otkriti kako se zaljubljujete...

To kako naš um reaguje kad mu čulo vida ponudi previše informacija odjednom, može i te kako da otkrije neke osobine naše ličnosti i neke aspekte toga kakvi smo, koje možda bez toga ne bismo shvatili. Možda to izgleda kao preterivanje, suluda pretpostavka da to što vidimo na slici na neki način omogućava da spoznamo neke skrivene aspekte svoje ličnosti. No, nije tako.

Kad naš um ne može da dosegne definitivan odgovor, on bira šta želi da vidi i taj čin biranja otkriva naša jedinstvena svojstva.

Ovaj test otkriva kako se ponašate i šta otkrivate o sebi kad se zaljubljujete.

Nemojte previše da razmišljate. Bacite pogled na sliku i dozvolite da vaš mozak odabere šta je prvo prihvatio od onoga što su mu komunicirale oči.

Šta ste prvo ugledali na slici, koji je prvi lik koji vam je pao na pamet? To će vam otkriti kako se zaljubljujete...

1. Lice muškarca u profilu

Ako ste prvo ugledali apstraktni crtež starca u profilu, nemojte da se uplašite - to nipošto ne znači da ćete se zaljubiti u starca. To znači da ste vi jedna od onih osoba koje nikad ne gube "širu sliku", koje uvek razaberu šumu među stablima. Pogotovo tu širu sliku vidite kad je reč o ljubavi, seksu i vezama.

PILEĆE ROLNICE SA SUSAMOM! Ove slane đakonije morate da probate! (RECEPT)

Površno možda odajete utisak da ste neko koga je lako oboriti s nogu. No, iako možda "padate" na velike, romantične gestove, istina je da bi vas lakše osvojio onaj ko bi se potrudio i uložio svoje vreme i energiju koju zahteva prava ljubav. A isto tako spremni ste sve to i da uzvratite.

U ovoj priči nije važno koliko imate godina. Naučili ste da je ljubav mnogo više od buketa ruža, soneta... Znate da je ljubav građenje zajedničkog života i vi to i tražite od dugotrajne, srećne romantične veze.

2. Muškarac na konju

Ako ste prvo ugledali muškarca na konju, žao nam je, ali neće se u vas zaljubiti kauboj, niti vi u njega. No, to može da znači da je u ljubavi vaše srce teško pripitomiti, čak i kada poverujete da ste konačno našli muškarca svojih snova.

NEMA MAJKE U SRBIJI KOJA NA OVAJ NAČIN nije skidala detetu TEMPERATURU! DR BRANIMIR NESTOROVIĆ upozorava koliko je ta TEHNIKA OPASNA!

Ne poručujemo vam da ste preljubnica, već otkrivamo da vaše srce i duša uživaju u pažnji gotovo kraljevske, trubadurske posvećenosti i to na svakodnevnom nivou. Da ste se rodili u vreme kralja Artura i njegove Genoveve, neverovatno biste se dobro uklopili i uživali što se muškarci u dvobojima bore za vašu čast. Tu se radi o stvarnoj, trajnoj, ponekad opasnoj ili fatalnoj ljubavi!

Vi ste jedna od onih žena koje uvek preko ramena svog frajera posmatraju ima li još nešto na vidiku, hoće li se možda odnekud ipak pojaviti muškarac iz snova. No, pripazite, mogli biste da izgubite odličnog frajera kojeg već imate i tek kasnije da shvatite da vam je muškarac života bio pred očima i da ste ga pustili da ode. A on je samo čekao da ga primetite i prihvatite do kraja!

3. Devojka koja leži pored reke

Ako ste na slici prvo uočili devojku koja leži pokrivena pokraj reke, to ne znači da ste se predali i izgubili svaku veru da će se pojaviti prava ljubav za vas.

To znači da ste jednom u svojoj prošlosti bili jako povrijeđeni u ljubavi. I to baš zato što ste spremi da veoma brzo i lako nekome poklonite svoje srce, pa ste vremenom postali sve oprezniji i zatvoreniji.

Svako je u svom ljubavnom životu ponekad iskusio odbacivanje ili čak slomljeno srce, ali to ne znači da jednom - kad vam je suđeno - nećete pronaći pravu osobu za ljubav. Vaš najveći problem je što ne možete više sami sebe da uverite da prava ljubav koja traje zauvek može da se pronađe.

Nikada nemojte da odustanete od te svoje najvažnije potrage. Vi ste osoba koja oseća raskid snažnije od drugih, upravo zato što ljubav osećate intenzivnije od drugih. Kad nekoga zavolite, to je poput dara i to morate zauvek da zapamtite.

Nemojte da odustanete sve dok ne naletite na muškarca koji shvata koliko je srećan što vas ima.

4. Kameni svod iznad reke

Ako ste na slici prvo ugledali neku vrstu kamenog prelaza preko nabujale reke, nemojte da se uplašite što uopšte u prvom trenutku niste razabrali ljudski lik. Ne, niste izolovani. Vi imate divlje srce pravog sanjara i jako vas je teško ukrotiti.

Beskrajno vam se sviđa ideja zaljubljivanja. Verovatno vam je zaljubljivanje do sada uspelo najmanje nekoliko puta. Ipak, na kraju vam se ipak učinilo da niko ne traži ženu sa srcem za pustolovine, tako jedinstven neukrotiv duh. No, to nipošto ne znači da bi trebalo da očekujete ili pristanete na to da kroz život idete sami.

Na svom putovanju kroz život, na tim avanturama koje će slediti jedna drugu, držite otvorene oči za onoga ko jednako kao vi uživa u svemu opasnom i suludom što nam se svima događa u životu. Kada nekome date svoje srce, to ne znači da ste ga izgubili. To znači da ćete iskusiti dva puta više predivnih stvari nego što ste ikad sanjali da je moguće.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija