• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

24.12.2019

15:08

NOVOSAĐANIN NOVICA ISPRATIO ĆERKU U GRAD, pa ostavio poruku na Fejsbuku o kojoj bruji Srbija! BRAĆO, POMAGAJTE!

Zanimljivosti

NOVOSAĐANIN NOVICA ISPRATIO ĆERKU U GRAD, pa ostavio poruku na Fejsbuku o kojoj bruji Srbija! BRAĆO, POMAGAJTE!

Podeli vest

Jedan od stresnijih trenutaka u životu svakog oca ženskog deteta je trenutak kada njihova mezimica kreće da izlazi u grad! Upravo to je često tema raznih komedija, ali kada dođe vreme za to, često im to više nije smešno...

Tu muku muči i Novosađanin Novica koji se obratio u Fejsbuk grupi "Tate Novosađani" s molbom da mu pomognu oko "velikog problema". Sve članove grupe zamolio je da mu kažu šta da popije da se smiri pošto njegova ćerka od 16 godina izlazi u prvi ozbiljni provod, i to na koncert.

- Braćo, pomagajte! Šta da popijem, da me što pre zvekne i probudi za 3 sata? Prvi ozbiljniji ćerkin izlazak u grad, 16 godina starosti ... i to još na koncert Raste. Molim vas za hitno rešenje - zavapio je Novica.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Njegova objava je izazvala veliku pažnju članova grupe koji su, iako mnogi u sličnoj situaciji poput Novice, rešili s njim da se našale, pa su mu uglavnom pisali kako je najbolje da posluša savet lika kojeg je u filmu "Sedam i po" igrao Petar Božović - da popije "dva bensedina i jedan vinjak".

Neki su mu zamerali što je svom detetu uopšte dozvolio da sluša muziku novog doba, pa čak i da je možda sam kriv za to što ga je snašlo.

Jedan tata po imenu Luk je svom sapatniku predložio da ide u korak s vremenom kada su metodi "edukacije" mladih u pitanju.

Šta biste mu vi rekli i kakva su vaša iskustva? Pišite nam u komentarima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 4 godine

Preporučio bih mu da se samo seti vremena kad je on počeo da izlazi.

Seme

pre 4 godine

Ako ide na koncert tog idiota .. odrekni se cerke .. najbezbolnije ..

deda Raša

pre 4 godine

I ovaj moj INFORMER poceo pisati gluposti.Po cemu ju ova budalastina zasluzila da bude na vasim stranicama? Vreme je da se UOZBILJITE i pisete o temama vaznim za Srbiju i njen prosperitet.Vama je izgleda naj vaznija Zadruga i ko je koga.....?

Pera

pre 4 godine

Да је заједно са њеном маком сачека кад буде дошла кући и да јој направе такву сцену да јој следећих пет година изласци и "изласци" не падну на памет.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Може да изађе али само са МОМКОМ који ће доћи по њу...! Нека то буде друг, колега, брат... Али, на данашње време сама девојчица да излази ... - РИЗИК је ПРЕВЕЛИКИ...Сетите се само: Тијане Јурић...Нажалост, много манијака и педофила шета данас слободно по СРБИЈИ...А полиције НИГДЕ !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija