• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.01.2020

09:29

(VIDEO) PROLAZNICI UŽASNUTI GLEDALI DEČAKA KAKO VISI SA ČETVRTOG SPRATA VEZAN KONOPCEM! Kada su otkrili šta radi, NISU MOGLI DA VERUJU!

Zanimljivosti

(VIDEO) PROLAZNICI UŽASNUTI GLEDALI DEČAKA KAKO VISI SA ČETVRTOG SPRATA VEZAN KONOPCEM! Kada su otkrili šta radi, NISU MOGLI DA VERUJU!

Podeli vest

Snimak dečaka kako visi vezan na konopcu užasnuo je svet.

Kako se moglo videti, dečak je visio sa petog sprata, a glavni krivac za to bila je njegova baba i njena mačka!

Naime, babina mačka se zaglavila na spratu ispod, pa je odlučila da joj unuk pomogne da je spase i to na način koji je užasnuo mnoge.

Na snimku se vidi kako dečak, nakon što je spušten na donji sprat pomoću improvizovanog užeta, stavlja mačku u torbu, a onda ga baba i ujak vuku nagore, piše Dejli mejl.

Iako ni dete ni mačka nisu povređeni, ovaj postupak izazvao je negativne reakcije u javnosti, a mnogi smatraju da je baba ovim postupkom dovela u opasnost život deteta.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

Pametna baba, pametno dete, srecna macka - da je vise takvih zivot bi bio divan a ostali mogu da LAJU koliko hoce

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija