• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

19:26

KAKAV JE OVO OTAC?! Snimak o kome cela Srbija priča - pustio MALO DETE SAMO DA VOZI, a kada je digao ruke sa VOLANA... SVI ŠOKIRANI! (VIDEO)

Zanimljivosti

KAKAV JE OVO OTAC?! Snimak o kome cela Srbija priča - pustio MALO DETE SAMO DA VOZI, a kada je digao ruke sa VOLANA... SVI ŠOKIRANI! (VIDEO)

Podeli vest

Komentari su podeljeni, kakvo je vaše mišljenje

Na jednoj Fejsbuk stranici osvanuo je snimak deteta koji vozi automobil. Naravno, sedeo je kod tate u krilu, ipak, volan je držao samo mališa.

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

ODMAH IZBACITE IZ KUĆE OVAKVE SIJALICE! Izazivaju užasne pojave kod ljudi, A IMAJU VEOMA NEGATIVAN UTICAJ NA TRUDNICE!

Uz vožnju po autoputu, oni su pojačali muziku do maksimuma, a na radiju je išla folk numera koju dečak očigledno voli jer je pevao od reči do reči.

Foto: facebook printscreen/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Tata se samo smejao i ponosno snimao, dok je njegov sinčić vozio, u jednom trenutku je, ponesen pesmom, podigao ruke i zaigrao.

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivamo šta danas rade pobednici "SURVAJVERA" - Oženili se, dobili DECU, a njegovo zanimanje će vas ŠOKIRATI!
(FOTO) MAJKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ĆERKINOG ROĐENDANA, nekoliko dana kasnije devojku su izbacili iz škole! ZA SVE JE KRIV OVAJ DETALJ!

Dok je jedne nasmejao ovaj video, drugi su oca žestoko osudili za ovakvo ponašanje i govorili da se igrao sa životom svog deteta, uplašeni da je mogao da nastrada.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Oće dragi taja da ga ospsobi da bude budući Fanđo,Sena,Lauda,Šumaher,kad će ako ne sad jer od malih nogu i male glave se uče,a čemu e to je vaspitanje, za pojedince nepoznanica.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija