• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2020

12:42

POTPUNI FIJASKO NA SRPSKOJ SVADBI! Ovako izgleda kad MAJKA ŽENI SINA - skočila na sto i uradila ŠPAGU, od težine ga RAZBILA (VIDEO)

Zanimljivosti

POTPUNI FIJASKO NA SRPSKOJ SVADBI! Ovako izgleda kad MAJKA ŽENI SINA - skočila na sto i uradila ŠPAGU, od težine ga RAZBILA (VIDEO)

Podeli vest

Porazbijala sve oko sebe

Snimak koji već danima kruži internetom nasmejao je ceo region.

MUZIČARI NA SVADBI U SRBIJI DOBILI ŠOKANTNU PORUKU! Unutra je bilo 1.000 dinara, a kada su VIDELI KO I ŠTA PIŠE, NISU MOGLI DA VERUJU SVOJIM OČIMA

Naime, na jednoj srpskoj svadbi zvanica je bila toliko vesela da nije mogla da se obuzda od sreće.

Foto: Privatna arhiva

U žaru pesme "Danas majko ženiš svoga sina" prvo se popela na stolicu, a onda je poželela da uradi špagu i skoči na sto, kada se sve oko nje razbilo, sto, posuđe, pa i ona sama.

KADA MI JE BUDUĆA ŽENA SAOPŠTILA KO ĆE NAM BITI KUMA, ZAVRTELO MI SE U GLAVI! Nisam mogao da verujem da je baš nju izabrala, OTKAZAO SAM VENČANJE

Gošće nisu mogle da veruju šta gledaju, a ovaj video će vas bez sumnje ostaviti u suzama.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Naša slika i prilika kulture,ponašanja,shvatanja,prava mečkulja,domaćica nema ša.Nije smešno nego žalosno.

Miki

pre 4 godine

Kako te nije sramota da kažeš da je to naša slika ? Zbog takvih , kao ti , dogadja nam se sve ovo , zato što misliš da je sve tudje bolje i lepše i sebe gledaš sa prezirom .

Samosvesna građanka

pre 4 godine

A na svadbama tvojih baba i deda i na svadbi tvojih roditelja su svirali članovi simfonijskog orkestra, mladenci i svi svatovi su plesali valcer a tokom ručka su pevali u to vreme najpoznatiji svetski i naši operski pevači.

0691993066

pre 4 godine

Откуд медвед на свадби ?

Mica

pre 4 godine

To uopste ne mora da je srpska svadba! Veoma je lako to sve izmontirati i pustiti u etar kao srpsku svadbu,i eto sou programa sa komentarima...sve je to postalo mucno za citanje! Vrlo retko napisem komentar,ali kad mi neko pljune po Srbiji,pretvorim se u zver! Volim Srbiju i ovakvu i onakvu i svakakvu,i ne dirajte je tako vam Boga! Ako se nekom ne svidja svoja majka,ili se stidi iste,neka trazi maćehu,ali dostojanstveno...bez blaćenja rodjene majke! Hvala...

Sladjana

pre 4 godine

Uzas, jadno njeno dete, koliko je se samo stidi!!! Zar svatovi nisu mogli da zaustave ovo čudo?

Ema

pre 4 godine

Svako radi sta hoce, pa tako i ovi "domacini", to je njihov nivo. Ne mora da svira sinfonijski orkestar na svadbi naravno, ali ovo vise lici na cirkus nego na svadbu.

Ja

pre 4 godine

Ne verujem da je ovaj snimak iz Srbije. Nijedna majka iz Srbije ovo ne bi uradila svom detetu, osim ako je luda!

des

pre 4 godine

Na srpskim svadbama majka ne dolazi u trikou na svadbu svog sina....nema sanse da je to majka

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija