• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror.co.uk

21.02.2020

10:12

(VIDEO) NAKON 18 GODINA, OTKRIVENA VELIKA GREŠKA U POPULARNOJ SERIJI! Gledaoci u šoku, da li ste je vi primetili?

Zanimljivosti

(VIDEO) NAKON 18 GODINA, OTKRIVENA VELIKA GREŠKA U POPULARNOJ SERIJI! Gledaoci u šoku, da li ste je vi primetili?

Podeli vest

Jedna od epizoda devete sezone "Prijatelja" ima grešku koju je teško uočiti.

Poslednja epizoda serije "Prijatelji", sitkoma o šest prijatelja koji žive zajedno u Njujorku i prevazilaze razne prepreke zajedničkog života, emitovana je 2004 godine, ali je zadržala svoju popularnost uprkos tome što je prošlo toliko vremena. Toliko da se najavljuje ponovno spajanje "Prijatelja", za čime su fanovi totalno poludeli. 

I dok željno iščekujemo vesti o tome, gledajući ponovo orginalnu seriju, uočeno je nešto zaista čudno o Rejčel (Dženifer Aniston) u jednoj od epizoda devete sezone serije. 

Naime, u četvrtoj epizodi koja nosi naziv

Foto: Printscreen You Tube

"The One with the Sharks", Rejčel je usred jedne od scena nakratko zamenjena nekim drugim. 

Na 12. minutu u, otprilike 20. seknudi epizode, Monika (Korni Koks) i Rejčel nalaze se u Monikinom stanu, razgovarajući o neobičnim fetišima koje su imali njihovi prethodni partneri. Džoi (Met Leblank) u jednom trenutku ulazi u prstoriju i kreće ka njima, objašnjavajući da misli da je već spavao ranije sa devojkom sa kojom je imao sastanak te noći, ali se ona toga ne seća. 

Foto: Printscreen You Tube

Dok njih troje sede za kuhinjskim stolom i razgovaraju, jasno se vidi da Rejčel u tom trenutku ima kovrdžavu kosu i da nosi cvetnu žutu košulju. 

Foto: Printscreen You Tube

Ali, kako kamera pomera fokus na Moniku, gledaoci su mogli da primete u donjem levom uglu ekrana, totalnu drugu osobu - sa ravnom kosom i tamno plavom bluzom.  

Par sekundi kasnije, kamera ponovo vraća fokus na Rejčel, gde je vidimo u "starom izdanju". 

Pogledajte kako ta scena izgleda. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vau

pre 4 godine

Vau.To je toliko zanimljivo i neverovatno da ste ponovo otkrili Ameriku. Pa koliko dublera imaju ti glumci i svega i svačega što je za vas nepojmljivo i za ovu državu. Jaka vest. Dajte se bavite normalnim stvarima,ne pišite nebuloze po vasceli dan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59