• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror.co.uk

27.02.2020

07:09

IMA SAMO 21 GODINU I POSTALA JE BAKA A kada čujete za koga se udala, OSTAĆETE BEZ REČI

Zanimljivosti

IMA SAMO 21 GODINU I POSTALA JE BAKA A kada čujete za koga se udala, OSTAĆETE BEZ REČI

Podeli vest

Mark (56) je zaprosio Beku (21) na odmoru na Tenerifima, izgovorili su sudbonosno "da", a time je Beka postala najmalađa baka u Britaniji.

Beka Keli (21) se udala za pedesetšestogodišnjeg Marka, dve godine nakon njihovog upoznavanja. Prvi put su se sreli na koncertu na kome je Mark nastupao sa svojim bendom. Ona je tada imala svega 16 godina, dok je on imao 51 godinu. Mark ju je u početku savetovao da nađe nekog njenih godina, ali ona je uporna, te danas imaju i zajedničko dete. 

 

Mlada mama, koja je nedavno donela na svet svoje prvo dete, ujedno je i najmlađa baka u Britaniji. Mark je postao deda u maju prošle godine kada je dobio unuku Moli.

 

Naime, ona je šest godina mlađa od Markovog najstarijeg deteta iz prethodne veze, dok imao isto godina kao i njegov jedan sin. Mark ima četvoro dece - Arona (27), Džejka (21), Luka (16) i Emu (13).

 

Prošlog oktobra dobili su ćerku Presli, nakon dve godine braka. Kako Beka kaže, ne smeta joj de je nazivaju bakom.

"Mnoštvo ljudi je smatralo da je sve ovo pogrešno. Rekao sam joj da nađe nekog približno njenih godina, ali mi činimo jedno drugo srećnim, te smo rešili da uspemo", rekao je Mark.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17