• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2020

13:58

DEVOJČICA (3) PREŽIVELA 11 dana U SIBIRSKOJ ŠUMI punoj medveda i vukova! (VIDEO)

Zanimljivosti

DEVOJČICA (3) PREŽIVELA 11 dana U SIBIRSKOJ ŠUMI punoj medveda i vukova! (VIDEO)

Podeli vest

Devojčica Karina Čikitova koja živi s majkom u Sibiru rešila je da pre svog četvrtog rođendana poseti oca koji živi u susednom selu. Kako je i ranije išla sama jer je to u susednom selu, niko se zbog toga nije brinuo.

Međutim, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži, ali se tu izgubila. U beskrajne sibirske šume čak i odrasli idu samo naoružani jer su pune vukova i medveda.

A devojčica je sa sobom povela samo psa. Njeni roditelji su bili izbezumljeni kad im je ćerka nestala i dali su se u potragu sa meštanima.

Foto: Printscreen

Najgore od svega, temperature su noću padale ispod nule. Tek nakon 11 dana njen pas se vratio u selo, a meštani su videvši ga pomislili na najgore.

Međutim, pas je krenuo ponovo nazad, pa su odlučili da ga prate. Iznenadila ih je mala devojčica u visokoj travi, bila je dehidrirana i gladna, ali je preživela.

Spaslo ju je to što se 11 dana hranila šumskim plodovima i pila vodu iz potoka. Njen pas je svake noći grejao svojim krznom i branio je od vukova i medveda koji su tu prolazili.

Foto: Printscreen

U njihovu čast, meštani su odlučili da naprave kip u rodnom selu male devojčice.

Devojčica je decembra 2019. godine proslavila 10. rođendan i trenutno se bavi baletom.

Posle pronalaska deovjčice, roditelji su bili optuženi za zanemarivanje deteta, a njega majka Talina izjavila je da se ne obazire mnogo na takve priče.

Foto: Printscreen

"Nemam zaista vremena da se bavim takvim stvarima i da čitam komentare na društvenim mrežama. Uvek sam verovala da će je pronaći i to je sve što imam da kažem", izjavila je njena majka.

Gde je devojčica danas

Čikitovu ove godine čeka Moskva i upoznavanje sa vrhunskim balerinama Rusije. Tečno govori tri jezika i odlično joj ide matematika. Takođe se prijavila i za izbor za Mis.

Njena učiteljica kaže da je u školi popularna i druželjubiva.

"Dosta se promenila, postala je mnogo otvorenija, druželjubivija i nezavisna. Ima puno prijatelja koji je vole", rekla je učiteljica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija