• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2020

17:51

HIT VIDEO IZ SRBIJE! Sirene zavijaju, PENZIONERI BEŽE, evo kako se naši stari dovijaju samo da uteknu POLICIJI!

Zanimljivosti

HIT VIDEO IZ SRBIJE! Sirene zavijaju, PENZIONERI BEŽE, evo kako se naši stari dovijaju samo da uteknu POLICIJI!

Podeli vest

Srbi uvek nađu nešto simpatično i smešno, čak i u teškim vremenima. U doba proglašenja pandemije koronavirusa na internetu se pojavio snimak koji je sve zabavio. Pogledajte o čemu je reč...

U svetu je proglašena pandemija, a u Srbiji vanredno stanje zbog koronavirusa. 

A upravo tu situaciju karikirali su duhoviti stanovnici Srpskog Krstura na severu Banata - jer čovek mora da se našali i u ovako teškim prilikama. A šala nije samo zbog smeha - ona uz dozu satire upozorava na negativne stvari u društvu.

ŠTRIKA DŽEMPER I PSUJE KORONU! Baka iz Užica postala HIT NA INTERNETU, probajte da se ne nasmejete! (VIDEO)

Simpatična bakica i njen deka pristali su da snime interesantan video u društvu muškarca koji je u ulozi njihovog sina. Njihove glumačke role propraćene su muzikom iz otpisanih, a oni u trenutku proglašenja policijskog časa, dok sirene zavijaju, kreću u beg ne bi li pobegli od policije i kazne koja je uvedena zbog vanrednih propisa.

Podsetimo, danas od 10 časova u svim urbanim sredninama, apsolutno je zabranjen izlazak na ulicu svim starijim licima od 65 godina, a u seoskim sredinama preko 70 godina. U cilju borbe protiv koronavirusa uveden je i policijski čas u Srbiji od 20 časova do 5 ujutru.

POGLEDAJTE I SAMI i još jednom apelujemo, budite odgovorni prema sebi i drugima:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

ovo je tužno. Imam i ja jednu takvu staricu u kući, 90 godina, i ne mogu joj objasniti da ne sme da izlazi. Objasnim joj lepo, ona ne razume. Odem u drugo dvorište a ona na ulicu. Čovek prosto nezna šta da radi. Ne mogu da zaključam sa unutrašnje strane kapiju jer se brava iznutra samo okreće levo-desno. Užas. Mislim da u malim mestima ili opštinama gde još uvek nema obolelih, treba malo olabaviti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija