• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

10:40

OVAKO PLANIRA DA POTROŠI 100 EVRA KOJE ĆE DOBITI OD DRŽAVE! Jovana Joksimović izjavom u JUTARNJEM iznenadila sve - nisu joj potrebne PARE

Zanimljivosti

OVAKO PLANIRA DA POTROŠI 100 EVRA KOJE ĆE DOBITI OD DRŽAVE! Jovana Joksimović izjavom u JUTARNJEM iznenadila sve - nisu joj potrebne PARE

Podeli vest

Ali zna kome jesu!

Voditeljka Jovana Joksimović je tokom jutarnjeg programa otkrila kako će potrošiti 100 evra koje će, kao i svaki punoletni građanin, dobiti od države - što je najavio predsednik Aleksandar Vučić i potvrdio ministar finansija Siniša Mali.

POZNATA PEVAČICA POSTAJE VODITELJKA! Joksimović je zaposlio na svojoj TELEVIZIJI! Neće biti SAMA i imaće SPECIJALNU EMISIJU

- Juče sam slušala na Javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića, pričao je o tome da bi tih 100 evra trebalo da dobiju oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalnog primanja. Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto miliona u kasi, trebalo dati lekarima - počela je Jovana i rekla da je to i njena odluka, da novac donira lekarima.

Foto: Printscreen Prva

 
VAŽNO! EVO KADA ĆE VAM 100 EVRA LEĆI NA RAČUN! Mali otkrio i datum kada će biti uplaćen minimalac zaposlenima!

- Ja ću stvarno da se založim za to da se napravi neki fond za sve one koji nemaju životnu potrebu za tih 100 evra, da tih 100 evra uplate u fond za naše lekare, jer stvarno mislim da su oni najveću junaci, da mi u stvari ni ne znamo kakvi su to junaci i sa čim se oni susreću. Mi imamo kao novinari priliku da pričamo sa njima svake nedelje. Neverovatna je ta žrtva i posvećenost poslu koju oni pružaju. Tako da, eto, ja ću svojih 100 evra uplatiti u neku bolnicu, u neku kliniku, negde gde bude preporučeno - rekla je Jovana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 4 godine

ODAKLE OVIM JOKSIMOVICIMA PARE ZA TELEVIZIJU,AJDE JOVANA OJASNI ODAKLE PARE:((

Boki P

pre 4 godine

od ove gospodje stvorili smo ikonu. mnogo lepših i boljih voditeljki ima na svim tv. mnogo sebi daje za pravo da postavlja gostima pitanja kao da ona vodi srbiju. ima ko da brine o zdravstvenim radnicima a ne naduvani joksimovići.

kole66

pre 4 godine

Ja da sam u mogucnosti da kupim cipele od 800 eura poklonio bih mnogo vise od 100 eura.

proleter

pre 4 godine

Hvala predsedniku i rukovodstvu na pomoci.Mi smo takav narod koliko god neko radio za narod i pomagao uvek neko kritikuje i kontrira.Da se razumemo nisam clan ni jedne partije ali ova pomoc od 100 evra mojoj porodici mnogo znaci.Voditeljka sa kojom ironijom pita kako ce sagovornik potrositi sto evra.Da li Jovana zna da nismo svi kompozitori i voditlji vec RADNICI koji rade za minimalac.Danas platu primim platim racune i dazbine i sutra odbrojavam dane do nove plate i tako mesecima i godinama unazad.Svi kojima ne odgovara pomoc izvolite vratite 100 evra.Neki su toliko bogati da ih 100 evra mozda vredja a meni i mnogima dosta znaci.

BOLE

pre 4 godine

Kako ide ona jevrejska poslovica da bogda imala pa ne imala pa pi drugačije pričala.

ducili 13

pre 4 godine

Mnogima je muka od Jovane i njoj slicnih koji zamislaju da su nesto posebno a ustvari su mnogo ispod proseka. Njene izjave su i do sad bile cesto sramotne. Skorojevicka. FUJ !!!

slobo

pre 3 godine

kada si toliko osetljiva doniraj novac lekarima, a ne da izigravas humanu zenu i uzimas novac penzionerima i radnicima koji primaju 100eura,dok si ti "uspesna" medijska zena i uvlacis se.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija