• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: news.co.au/informer.rs

29.04.2020

18:08

Dečak naručio SLATKIŠE preko Interneta dok je mama spavala i POTROŠIO SKORO 70.000 DINARA! Kad su roditelji videli, umalo se nisu onesvestili...

Zanimljivosti

Dečak naručio SLATKIŠE preko Interneta dok je mama spavala i POTROŠIO SKORO 70.000 DINARA! Kad su roditelji videli, umalo se nisu onesvestili...

Podeli vest

Dečak iz Velike Britanije potrošio je oko 450 funti (skoro 70.000 dinara) na slatkiše i grickalice, kupujući preko interneta maminim mobilnim telefonom...

Kako prenosi news.co.au, njegov otac Gareth Davies podelio je na Twitteru spisak namirnica koje je njegov sin smatrao potrebnim.

- Moj četverogodišnji sin zamalo je uzrokovao nestašicu hrane ovog jutra. Njegova mama je spavala pa je uzeo njen telefon i naručio namirnice. Čak je rezervisao i dostavu - navodi se u postu.

AKO VAS "SVRBE PARE" ovo pravilo morate da znate! Evo kako da ŠOPINGUJETE ONLAJN, a da ne potrošite celu ušteđevinu!

Lanac trgovina Tesco odobrio je narudžbinu pre nego što je otac intervenisao.

Kada su ga roditelji pitali zašto je to uradio, odgovorio je vrlo jednostavno: "Hteo sam imati više hrane od drugih".

- Objasnili smo mu da nemamo toliko novaca da potrošimo na hranu, a on je rekao da ima on nešto i pružio mi 14 penija (0,3 pf) iz džepa - kaže njegov otac.

 

 

Objava je nasmejala mnoge, a dospela je i do proizvođača mini kobasica, Peperamisa, koji su potom kontaktirali Garetha kako bi ga obavestili da celoj porodici žele poslati paket.

- Za malenog dečaka koji je pokušao naručiti čak 990 Peperamisa, imaš odličan ukus! Cenimo to što si nam odan, ali moramo ostaviti i malo kobasica drugima, kako će inače ostatak Velike Britanije uživati u njima? Šaljemo ti veliki paket omiljene grickalice kako se ti i ostatak porodice ne bi brinuli da će vam ponestati! - napisali su u poruci uz paket iz kompanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija