• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Lovesensa

07.05.2020

16:24

VEČERAS JE POSLEDNJI SUPERMESEC U 2020! Sve se menja, evo kako će to uticati na naše sve nas!

Zanimljivosti

VEČERAS JE POSLEDNJI SUPERMESEC U 2020! Sve se menja, evo kako će to uticati na naše sve nas!

Podeli vest

7. maja pojaviće se pun Mesec na 17. stepenu Škorpije, koji je ujedno i poslednji Supermesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete lepotu života i novih mogućnosti! Doneće nam neverovatnu lepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji sledi.

Ovaj Supermesec doneće nam velike promene koje imaju veliki uticaj na naš život. Vreme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Foto: Printscreen You Tube

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svet melanholije i zbunjenosti, tako će nam i ovaj kraj Supermeseca doneti nove lepote i pobede.

Ako uspeš da pronađeš lepotu u kraju, uspećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privući ćeš dobre promene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne lepote, izazove, oluje i lepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmeh, nasmejte se. Zapalite sveću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promene.

Poslednji Supermesec u 2020. godini pojačava osećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpije podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povređenih osećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Foto: Tanju/AP

Pun Mesec u Škorpiji može da pomogne u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspeh ili čine da se osećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osećajima i ako dozvolimo sebi da obradimo emocije, doživećemo oslobađanje od emotivnog tereta. Pun Mesec u Škorpiji uvek je poseban, jer označava da je transformacija uvek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo da koristimo neku od mudrosti Škorpije. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promene u životu onde gde je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju takođe možemo da iskoristimo za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti svoje energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u poslednjih nekoliko meseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći poslednjeg Supermeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete lepotu života i novih mogućnosti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija