• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dejli mejl

13.05.2020

08:32

ČOVEK KUPIO LOTO LISTIĆ, ŽENA GA NAPALA JER TROŠI PARE Ubrzo se desilo nešto što ih je ZAPREPASTILO

Zanimljivosti

ČOVEK KUPIO LOTO LISTIĆ, ŽENA GA NAPALA JER TROŠI PARE Ubrzo se desilo nešto što ih je ZAPREPASTILO

Podeli vest

Čovek kojeg je žena kritikovala jer je potrošio pare na novac za loto tiket dobio je ogroman džekpot.

Bračni par iz Perta u Australiji osvojili su 1,8 miliona dolara na popularnoj igri na sreću. Muž je rekao da njegova žena nije bila baš srećna kada joj je rekao da je kupio tiket jer je, kako  je naveo, jedina nagrada koju je osvojio, bio paket od 6 piva.


Par je lokalnim medijima rekao kako i dalje ne zna na šta će da potroši novac, i da dobitak nije za sada napravio neke promene u njihovim planovima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija