• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

18.05.2021

10:37

ZAŠTO JE OVAJ VIDEO POGLEDALO MILION LJUDI? Razlog je očigledan, DEVOJKA JE TRLJALA KRASTAVAC i otkrila neverovatan trik!

Zanimljivosti

ZAŠTO JE OVAJ VIDEO POGLEDALO MILION LJUDI? Razlog je očigledan, DEVOJKA JE TRLJALA KRASTAVAC i otkrila neverovatan trik!

Podeli vest

Nakon što je jedna korisnica TikToka objasnila da krastavce treba "pomusti" kako ne bi bili gorkog ukusa, njena video postao je hit na društvenim mrežama. Pogledan je više od milion puta i ima 100 hiljada lajkova.

Kako kaže korisnica TikToka basicallyperkfect, ona je za taj trik saznala od svoje cimerke.

"Najprije isecite jedan kraj krastavca, a onda počnite da trljate od drugi deo", pojasnila je.

 

 

Ona je počela da trlja, a iz krastavca je počela da izlazi bela smesa, koja upravo daje onaj gorak ukus ovoj povrćki.

Foto: printscreen Tik Tok basicallyperkfect

Nakon toga operete krastavac kako biste uklonili svu tečnost s njega.

Krastavci u sebi sadrže kukurbitacin koji uzrokuje gorak ukus na krajevima ploda, piše Daily Mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Topla voda

pre 3 godine

Imam preko 60 godina, a ovaj "trik", ovaj Hit na Internetu, koji je zapalio mreze, su starijem bratu i meni pokazali roditelji. Rekli su da nece biti gorak, a onda smo krajeve krastavca lepili na celi i cekali, koji ce duze da ostane tako. Izmislla je toplu vodu u saksiji s rupom.

Aleksandar

pre 3 godine

Ovo je u Srbiji (a verujem i na celom Balkanu) poznato generacijama unazad. Ništa novo. Usput, ovo je samo dokaz koliko se na Zapadu raduju glupostima i trivijalnostima. Kao da im je IQ na vrlo niskom nivou...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija