• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92

20.05.2020

11:01

ŽENA IZ BOGATIĆA KUPILA NA PIJACI SADNICU ZA 50 EVRA, a kada je procvetala, doživela je šok: Umesto mirisa, DOBILA JE NESNOSAN SMRAD

Zanimljivosti

ŽENA IZ BOGATIĆA KUPILA NA PIJACI SADNICU ZA 50 EVRA, a kada je procvetala, doživela je šok: Umesto mirisa, DOBILA JE NESNOSAN SMRAD

Podeli vest

Žena iz Bogatića iznenadila se kada je videla kakav je cvet kupila i za to dala ne malu svotu novca.

Ovaj gigantski cvet može da se vidi na svakih sedam do deset godina i traje samo tri dana. Karakterističan je po mirisu cveta koji podseća na smrad truljenja mesa, a prava je retkost da se vidi na našem području.

"Nije mi žao što sam čekala toliko da procveta i sad ću opet čekati ko zna koliko. Valjda ću sačekati da procveta opet. On napravi to svoje lišće kao palma, dođe jesen, to se osuši, izvadi se lukovica, ona svake godine pomalo raste, da bi jesenas bila kao glavica kupusa", rekla je za "Jutro" na TV Prvoj Selena Popović.

Foto: printscreen TV Prva

 

Tu lukovicu kupila je na pijaci za 50 evra, jer ju je privukao izgled cveta na fotografiji. Tek kad je došla kući i na internetu ukucala naziv odmah se, ističe, pokajala.

"Kada sam pročitala da on toliko smrdi da na 500 metara oko sebe seje taj neprijatan miris, pomislila sam - niko mi više u dvorište neće ući", navela je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija