• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

25.05.2020

22:14

DA LI GLEDATE OVAJ BIZARNI TV ŠOU? U njemu se 15 muškaraca takmiči da OVOJ ŽENI NAPRAVI DETE! Ona je lepa, razvedena i NAJVIŠE OD SVEGA ŽELI PORODICU!

Zanimljivosti

DA LI GLEDATE OVAJ BIZARNI TV ŠOU? U njemu se 15 muškaraca takmiči da OVOJ ŽENI NAPRAVI DETE! Ona je lepa, razvedena i NAJVIŠE OD SVEGA ŽELI PORODICU!

Podeli vest

Čak 15 muškaraca takmiči se ko će ovoj 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom šou "Labor of Love"e da napravi dete.

Emisiju vodi Kristin Davis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlote u seriji Se*s i grad. Glavnu ulogu ima Kristy Katzmann, koja želi imati dete pre nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

KO PRVI POPIJE "LIMUNADU" DOBIĆE 50 EVRA! HIT VIDEO - Takmičarke nisu znale da se u čaši zapravo nalazi...Da li bi vi ovo popili?

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mesto stavljala svoju karijeru, želi da pronađe muškarca svog života, ali još važnije oca svog deteta. 

"Upravo sam napunila 40 godina i raskinula. Pokušala sam da se snađem na sastancima, jer želim porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti s mojom pričom", rekla je.

 

 

S obzirom na to da bi rezultat šoa trebala biti beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

U prvoj emisiji Davis im je objasnila da će morati da se proveri njihova plodnost i da od toga zavisi hoće li ostati u emisiji.

Producentkinja je priznala da muškarci nisu znali ovaj detalj dok im Davis to nije rekla pred kamerama.

 

 

- Pristali su - prokomentarisala je.

Osim toga, moraće pokazati kako se snalaze s decom, menjati pelene, paziti na sobu punu dece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele - komentirisala je Katzmann.

Dodala je da joj je najteže poslati svake nedelje jednog muškarca kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Ovo je strasno i nemoralno . A kod nas dolazi da zene gledaju samo na "novcanik" . I to je sramno i nemoralno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija