• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

31.05.2020

19:19

SVE ĆEMO VAM PLATITI, SAMO DOĐITE! Omiljeno letovalište bogatih nudi besplatan smeštaj!

Zanimljivosti

SVE ĆEMO VAM PLATITI, SAMO DOĐITE! Omiljeno letovalište bogatih nudi besplatan smeštaj!

Podeli vest

Zbog koronavirusa letovališta širom sveta daju neverovatne povoljnosti samo kako bi privukli turiste...

Gotovo da nema sfere života koja je ostala netaknuta nakon pandemije korona virusa, a situacija se, možda i najviše, odrazila na turizam. Putovanja su za mnoge pod znakom pitanja, ali se letovališta na razne načine trude da privuku turiste. Tako, recimo, Sicilija pokriva deo troškova turistima koji tamo dođu, a Kankun, omiljeno letovalište bogatih nudi neverovatne povoljnosti za turiste!

(VIDEO) U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU NEMA TURISTA, ali zato ima - divljih svinja koje slobodno šetaju ulicama!

 

PLATIĆEMO VAM POLOVINU PUTNIH TROŠKOVA, SAMO DOĐITE! Sada na sve načine pokušavaju da privuku turiste!

Meksiko planira da otvori vrata turistima 8. juna, a inicijativa pokrenuta u Kankunu važiće od 15. juna.

Ideja je vezana za broj dva – na primer, hoteli će ponuditi dva besplatna noćenja na svaka dva zakazan noćenja ili besplatan boravak za dvoje dece, kada dvoje odraslih zakaže boravak.

Isto važi i za iznajmljivanje automobila – turisti će dobiti kola dva dana besplatno na svaka dva dana koja plate iznajmljivanje.

Foto: Pixabay

U ovoj inicijativi učestvuju i hoteli u Puerto Morelosu, Tulumu i na ostvru Isla Muheres (Ostrvo žena), koji se nalaze u blizini Kankuna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija