• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

01.06.2020

12:44

(VIDEO) PROSTITUTKA PROVELA NOĆ SA KLIJENTOM U SOBI Kada je vlasnik ujutru pogledao snimke sa kamere ŠOKIRAO SE ONIM ŠTO JE URADILA

Zanimljivosti

(VIDEO) PROSTITUTKA PROVELA NOĆ SA KLIJENTOM U SOBI Kada je vlasnik ujutru pogledao snimke sa kamere ŠOKIRAO SE ONIM ŠTO JE URADILA

Podeli vest

Jedna prostitutka snimljena je kako krade stvari iz sobe u elitnom smeštaju.

Naime, dotična je dama nakon pružene seksualne usluge za 230 evra, pod okriljem noći temeljno "očistila" sobu. U čaršav koji je skinula s bračnog kreveta stavila je veliki LCD televizor i prijemnik za satelitsku televiziju. Zatim je skinula i posteljinu, naddušek i sa prozora tri para zavesa. Ni inventar u kupatilu nije poštedela, nego je uzela ogledalo, šest peškira, zavesu, držač sapuna...

Čaršav je zatim vezala i krenula iz sobe. Tako natovarena spuštala se niz stepenice i spoticala, a onda sačekala da se vlasnik vile nakratko udalji s recepcije.

Prema snimku videonadzora u holu vile i u dvorištu objekta, njena upornost da ostvari svoj lopovski naum i borba dok vuče i spotiče se izaziva i smeh i zgražanje. Šteta? Oko 1.300 evra. I neopisiva količina zaprepašćenja koju su jutro posle, kad nje i gosta više nije bilo, doživeli vlasnici tog luksuznog smeštaja.

Nakon inicijalne ljutnje vlasnik je nesvakidašnju krađu prijavio policiji koja je nakon nekog vremena ušla u trag kradljivici preko muškarca koji je sobu unajmio. I tada je policija otkrila da je 46-godišnjakinja, osim što se fokusirala na krađu, bavila i najstarijim zanatom na svetu pa je sankcionisana za oba dela.

- Kako vreme prolazi, kad pogledam snimak, smejem se. Ljutnja i bes su prošli jer je cela situacija tragikomična. Pa, ta je žena vukla ceo inventar sobe u čaršavu niz stepenice preko dvorišta sve do ulice. Padala je i spoticala se. Pretpostavljam da je sve to utrpala u neki auto. Ispraznila mi je celu sobu u kojoj su ostali samo nosači kreveta, a u kupatilu tek šolja i umivaonik. Kad je ujutro otključala da počisti, sobarica je ostala zabezeknuta i ponavljala je: 'Pa šta je ovo?' Nismo mogli da verujemo da je ama baš sve odneseno - ispričao je za Jutarnji list vlasnik elitnog smeštaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija