• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

08:10

(VIDEO) EVO KAKO DA VAM STARE BELE PATIKE ZASIJAJU KAO NOVE! Brzo i lako - PROVEREN TRIK koji uspeva milionima ljudi!

Zanimljivosti

(VIDEO) EVO KAKO DA VAM STARE BELE PATIKE ZASIJAJU KAO NOVE! Brzo i lako - PROVEREN TRIK koji uspeva milionima ljudi!

Podeli vest

Kada proleće pokuca na vrata, par snežnobelih patika je sve što vam treba da biste i zvanično zaključili sezonu čizama i kaputa. Ali loša strana bele obuće je to što se neverovatno brzo i lako prlja

Iako na tržištu postoji velika ponuda proizvoda za izbeljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju temeljno da skinu svaki trag blata i prljavštine. Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik sa zubnom pastom.

(VIDEO) POPRAVITE RAJSFERŠLUS ZA SEKUND UZ POMOĆ VILJUŠKE! Ali to NIJE SVE - pogledajte još 28 TRIKOVA!

Jedna žena pokazala je trik na delu - običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje nekad bele patike i oduševila se. Ponovno su zasijale kao nove!

Pre tretmana zubnom pastom, patike je potopila u toplu vodu s malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Pritom savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbeljivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti fleke na obući.

U čemu je fora sa zubnom pastom?

Većina njih sadrži sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže da se uklone mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, ova žena svoje patike potopi u kantu s izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u mašini za veš za završni efekat.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija