• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2020

19:19

KOMŠIJE I PROLAZNICI U ŠOKU! Srbin OKAČIO OVO NA KUĆU - 10 METARA METALA! Niko ne razume o čemu se radi!

Zanimljivosti

KOMŠIJE I PROLAZNICI U ŠOKU! Srbin OKAČIO OVO NA KUĆU - 10 METARA METALA! Niko ne razume o čemu se radi!

Podeli vest

Šok!

Društvene mreže su mesto na kom možemo naći vrlo čudne i nesvakidašnje fotografije, a jedna od njih koja je nasmejala hijalade korisnika Fejsbuka. Odnosi se na fotografiju kuće koja je na izgled sasvim obična, ali njen oluk nije.

BIZARNO! Povukao je magarca za UŠI - ZA UZVRAT JE ŽIVOTINJI ISPALA CIGARETA pozadi! (VIDEO)

Naime, vlasnik je produžio oluk van okvira kuće, a mnogim meštanima sela i prolaznicima nije jasno zbog čega je to uradio.

Pogledajte fotografiju i u komentarima napišite svoje mišljenje.

Foto: printscreen facebook




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deja

pre 3 godine

Nista cudno, mnoge kuce po Vojvodini na slican nacin izbacuju vodu s krova na ulicu.

Miro

pre 3 godine

Verovatno nema dehidracioni sistem oko kuce te zbog toga izbacuje oluk iznad irigacionalnog kanala te na taj nacin stiti temelji eventualno podrum od negativnih uticaja atmosferkih voda .

boris

pre 3 godine

Da mu se voda nebi slivala pod temelj kuće, što može da izazove pojavu vlage. Jeftinije je u svakom slučaju nego raditi hidroizolaciju objekta. Ovo rade mnogi, samo ne sprovode oluk vazdušnim putem, nego slivnik izdužuju po tlu.

zoran

pre 3 godine

to je u rumuniji normalno svaka kuca je odvela vodu sa krova tako dobro resenje

Jasna

pre 3 godine

Nema niceg nejasnog. Vidi se da je kopao kanal pored kuce, pa dok ne zavrsi, da odvodi vodu sa krova izvan kanala...

Maja

pre 3 godine

nikakvo čudo, da se voda iz oluka ne bi slivala pod temelje kuće ili podrum ,a da ne pravi blato po dvorištu. vrlo razumno rešenje i nije jedinstveno, viđeno mnogo puta

Anđa

pre 3 godine

Ja mislim da je produžio oluk zato što nije hteo da kada pada kiša da se stvori neka baruština od vode koja se sliva u njegovom dvorištu.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА САМО БУДАЛИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАШТО!!!

Krsta

pre 3 godine

Ništa čudno već praktično, a nepismenim ljudima i osnovni potezi nekih osoba čine čudo.

zoro

pre 3 godine

jednostavno odveo je vodu u kanal zbog moguceg slivanja vode pod temelj ili u dvoriste i drugo u zimskim danima stiti komsije da se ne napravi led i on bi bio kriv za njihove povrede, ovako on se osigurao od jedne i od druge brige.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija